Папа Франциск поискал среща с руския президент в Москва

  • 03 май 2022 09:48

  • 1407
  • 7
Папа Франциск поискал среща с руския президент в Москва
© Gettyimages/архив

Папа ФранцискПапа Франциск Франциск (на латински: Franciscus PP.), до избирането си Хорхе Марио Берголио – римски папа от 13 март е поискал среща с руския президент Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 в Москва, за да се опита да спре войната в Украйна, но все още не е получил отговор.

Светият отец заяви това в публикувано днес интервю за италианския в. "Кориере дела Сера", предаде Ройтерс, информира БНР.

Папата каза още, че унгарският премиер Виктор ОрбанВиктор ОрбанВиктор Орбан (на унгарски: Orbán Viktor) е настоящият министър-председател на Унгария, му е казал, че руският план е да войната да приключи на 9 май, когато Русия чества годишнина от победата над нацистка Германия във Втората световна война. 

Последвайте канала на

Десислава Станева
1407 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Петров

2022.05.03 | 14:42

7
Светът е разделен на две групи, но не обичайните десни и леви, нито демокрацията срещу автокрацията, нито други приказки. Разделението е, от една страна имаме Глобално НАТО, което ни довежда до точката на ядрено унищожение и/или масов глад. От противоположната страна имаме онези страни и народи, които желаят да продължат живота си и да напредват. Освен тези страни, в тъмното има голям контингент - те не знаят нищо за това какво наистина се случва, благодарение на умишленото медийно затъмнение. И милиони бедни души се борят да оцелеят.
Волинско клане - Уикипедия

2022.05.03 | 12:00

6
От "четивото" за танковете на/от Полша и "четивото" за вежливия лос - Папата, който смята кардинлите пе*до*фи*ли за симпатяги, но е много притеснен и дълбоко загрижен, за украйнските нацисти/фашисти - Годишнина от Волинското клане ли има??? Т'ва е като България да изпрати танкове на Турция, в памет/ чест на Баташкото клане... Ма то и в Полша нацисти/фашисти - и в Украйна нацисти/фашисти... Обичат си се... К'во да ги прави човек... Нищо, че едните са им изклали бабите и дядовците... Абе да се взимат младите - щом се обичат :)
Това - /watch?v=jiBXmbkwiSw

2022.05.03 | 12:00

5
Последната буква, която е след главното ес е дабъл ю, но не се разчита добре... Някой я наричат дубъл ве... Ще се справите... Просто отворете произволен клип в Ютюб, и заменете с името на коментара, от по-горе, че не мога тук нито да пиша на английски, нито директен линк да дам... Култово видео на Гардиън, а не на тъй наречените Путинови пропаганди - за летен "детски" лагер на украйнските нацисти!!! От 9та минута е просто култово!!! Татуировки - с*ва*ст*ик*и , тотенкопф, ес*ес, че даже едно от момичетата, което се явява "учител" на клетите дечица, има на краката татуировка надпис - Бяла Гордост!!!!! НАЦИСТИ ДО МОЗЪКА НА КОСТИТЕ СИ...!!!!!!! Може би трябваше с А да го напиша... Нали нашите родни нацисти-хулигани, го бяха сгрешили на футболен мач, преди време... Трагикомично е просто...!!! Има и редица видеа/четива, пак на западни медии, а не на руски - с всички нацистки паметници в Украйна - с видео/снимки/географски координати... Интересно как още не са ги изтрили... Тайм, Гардиън, Вашингтон Поуст и още куп други...

2022.05.03 | 11:09

4
Редно ще е да се срещне с руския патриарх не с Путин.....,но Франциск явно вече е политик......

2022.05.03 | 10:57

3
МРЕТЕ КРАВАРСКИ КУУУУУРВИИИИ
ТРОЯНСКИЯ КОН

2022.05.03 | 10:34

2
КАЗАХ ДА ВЪРНЕТЕ АРХИВА НА ЦАРИГРАД В ПЛОВДИВ!
вечна дружба

2022.05.03 | 10:26

1
путя дали е вярващ?

Добави коментар

Водещи новини