Забъркаха Борисов в политическа афера в Полша

  • 29 януари 2022 08:50

  • 32422
  • 31
Забъркаха Борисов в политическа афера в Полша
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

Бившият български премиер Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г бе замесен в интригите на властта във Варшава, след като лична кореспонденция между българския-министър председател и Матеуш Моравецки изтече в поредна серия шумна политическа афера в Полша, пише вестник "Монитор".

Изтеклите съобщения са от 2019 г. и е възможно Борисов неволно да е взел страна в борбата за надмощие между Моравецки и произлизащия от неговата формация президент на страната Анджей Дуда.

На 1 май 2019 година поляците отбелязаха 15-годишнината от влизането на страната в Европейския съюз. Тъй като управляващата партия "Право и справедливост" отдава на събитието голяма роля заради провеждащата се кампания за евровота, организилат в кралския замък във Варшава среща на високо ранище за бъдещето на Европа. В срещата участват тогавашният министър-председател на България Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и премиерите на Хърватия Андрей Пленкович, на Чехия Андрей Бабиш, на Естония Юри Ратас, на Литва Саулиус Сквернялис, на Малта Джоузеф Мускат, на Румъния Ворика Данчила и на Унгария Виктор Орбан. Знаково отсъства държавният глава на Полша Анджей Дуда.

Борисов към македонския премиер: Обичаме ви и искаме да сте в ЕС. Сега е моментът да се направят компромисите

В петък в Полша беше публикувано писмо от пощенската кутия на Михал Дворчак, шеф на канцеларията на премиера Моравецки с дата 9 април 2019 година, което хвърля светлина върху интригантските кулиси на организираната среща на върха.

Като приложени файлове в мейла фигурират три скрийншота от разменени между българския премиер Борисов и полския му колега Моравецки съобщения в WhatsAp. Вижда се и телефонният номер на Борисов.

Скъпи Бойко, все още се надявам да се видя с Теб във Варшава на 1 май, на тържествата, свързани с влизането ни в ЕС, настоява Моравецки.

Снимка: в-к "Монитор"

В обратно съобщение Борисов отговаря: "Скъпи Матеуш, приятелю. Нашето приятелство и взаимна подкрепа са за мен много важни. И макар в същия ден да имам посещение на премиера на Бавария Маркус Зьодер (също мой добър приятел) в София, правя всичко, за да съчетая тези два графика и да мога да дойда до Варшава и да взема участие в тържествата заедно с теб. Можеш да разчиташ на мен. Много благодаря за толкова милата покана. За мен е чест!" Деликатният момент е, че Борисов удря едно рамо на Моравецки, чийто пък кръвен враг е друг приятел на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г - лидерът на ЕНП Доналд Туск.

Бойко Борисов: НАТО е в пълна бойна готовност, а Българската армия?

,,Вече имаме 7 премиери за 1 май'', хвали се Дворчак на Моравецки като му препраща тези съобщения. В същото време президентът Дуда е бил финтиран и не е бил поканен под предлог, че е зает някъде с друг ангажимент, въпреки готовността на канцеларията му да го отмени.

Отговорих, че не смеем да излагаме на такова усилие, каквото е връщането във Варшава на нашия държавен глава. Разбирам, че съм направил добре, защото в този ден Ти ще си кралят на бала :-), пише до шефа си началникът на премиерската му канцелария. В същия ден Анджей Дуда отбелязал годишнината доста по-скромно с европейски пикник в югоисточното градче Пулави.

Имейл аферата в Полша тече от юни м. г., когато се появиха пърите скрийншотове от частната пощенска кутия на Михал Дворчик. Вероятно Дворчик е станал жертва на хакери, които пускат на час по лъжичка от кореспонденцията му, но в мейловете се предполага, че има и класифицирана информация за въоръжението на полската армия, подробности от преговори с други страни в сферата на отбраната, а също така и вътрешна комуникация в най-тесния кръг на Моравецки с негово лично участие. За първи път изтичат разговори с чужд политик, в случая с Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Владимир Василев
32422 31

Свързани новини

Коментари 31

Добави коментар

2022.01.30 | 08:27

31
Не ме кефи боко , ни ме кефят други. Политически необвързан съм от време ено! Ама ........Владимире ........ ! Ти верно ли занимаваш цял народ с тва как 2ма си пратили по 2 съобщения да се видят бре ?! :D Ей тва верно журналята сте баси кухите лейки ! ЮХАХхахАхАхАОахоАхоАхоАхоА
и ?

2022.01.30 | 08:27

30
Не ме кефи боко , ни ме кефят други. Политически необвързан съм от време ено! Ама ........Владимире ........ ! Ти верно ли занимаваш цял народ с тва как 2ма си пратили по 2 съобщения да се видят бре ?! :D Ей тва верно журналята сте баси кухите лейки ! ЮХАХхахАхАхАОахоАхоАхоАхоА
₺CEBДAЛИHA APHAУДOBA₺

2022.01.29 | 19:39

23
Боко КАНИБАЛ долен, разкажи ни как беше неприет в Първи факултет (ДС) поради три двойки на приемните изпити и как с тия три двойки влезе в Трети факултет, дето подготвяше кадри за пожарната, оглавявана от брата на макя ти Кирил Войнов. Разкажи ни как стана член на БКП на 18 години и два дена. За последно, е ли Красимир Маринов (Големия Маргин) кръстник на дъщеря ти, а ти кум ли си на Младен Михалев (Маджо)!: uni.su/Tr9wKm
✞☭✞Xрамът на oбрeчените✞☭✞

2022.01.29 | 21:30

29
Два МИЛИОНА будни, кадърни, знаещи и можещи човека избягаха от милиционеро-циган-диктaтурата, за да не са слуги на дc-българоyбийците. Останаха само некадърните, мързеливите, мангалите и кyрyлaпите, в буквален и преносен смисъл, и тия които лижат шoпcки и милициoнeрски зaдници. Нека ги yтилизирaт с вakcи-oтрoвaтa, та да се отърве българският народ от паразитите веднъж-завинаги!: uni.su/jckxvg
Жacминa Kрaлeвa

2022.01.29 | 20:28

28
.¸¸¸.††††††.¸¸¸.Бoкo-българoубиeцо, кaмбaната отдaвна бие за теб, не я ли чуваш гaдино cатaнинска?! Дaй-Бoже ПOП CКOРО ДA ТE OПЯВA, ДЕВЕТ ПЕДИ ДА ПОТЪНЕШ В ЗЕМЯТА ДАНО, мръcна гaдна дoлна твaр пратена от Дявoла.¸¸¸.††††††¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸. ТPИЖДИ AНAТЕМА.¸¸¸.††††††.¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸✞Амин✞
gogo

2022.01.29 | 20:26

26
Ваксъра-Болшевик-Канибал Бoйкo Meтoдиeв Бoрисoв, пeдeрaст, пeдeрaст, пeдeрaст, УУУУУУУУУУУУУ: uni.su/pJmb7A
☠Мордор-унищожителя на сводници☠

2022.01.29 | 19:40

24
Боко-Българоубиеца е лицемер-двуличник, изказва съболезования както дявола чете евангелието! Всъщност Бойко Борисов и Зоран Заев стоят зад този атентат в автобуса, и си отмъщават на албанската полиция за заловения 324 килограма кокаин на 18.6.2021 на митницата Драч-Наполи: uni.su/93MpCh На бензиностанцията, вътре в автобуса, вероятно в тоалетната е била поставена бутилка с газ пропан-бутан и прикрепен към нея елекро-капсул-детонатор свързан към реле командвано от радиоприемник настроен на някаква нестандартна честота. Радиопредавател с малка мощтност настроен на същата честота е бил скрит някъде около отбивката. Когато автобусът е наближил отбивката, е влязъл в обхвата на предавателя, приемника получавайки сигнал задейства релето, то подава ток към електро-капсул-детонатора, той се взривява и взривява бутилката с пропан-бутана. Това обяснява високата температура на горене. Нафтата, не може да достигне такава висока температура при горенето си. А че вривът е бил вътре я очевадно, вижте гумите на автобуса, нито са изгорели, нито са спукани, пластмасовите стопове са непокътнати, пожарът е почнал отвътре! Целта е била именно изгаряне на хората, а не взривяването им с граната например. Изгарянето на много хора е типично болшевишко-сатанинско жертвоприношение. За промитите мозъци пояснявам, че болшевиките са сатанисти. Боко е болшевик-ултракомунист-сатанист.: uni.su/besiKN ☞Цялoто милициoнеро-цигaнcко AБпФK-ДC-кoтилo, съсипало животите на милиони българи, до крaк в трaпа и oтгоре c булдoзерите: uni.su/JRf0sX ♥Кoзият рoг: uni.su/fnabHz ☞Пoд Игoто 1952: uni.su/EuHIfV ♥Даваш ли даваш Балканджи Йово: uni.su/glIQ9R ☞Време Разделно: Е1: uni.su/CVMTqR Е2: uni.su/3rCK75 ♥Кой уши байрака: uni.su/8GXEYj ♥БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: uni.su/DMWPKa ♥България над всичко! ✞Амин✞
◉‿◉Гюлчен от село Манастир

2022.01.29 | 19:38

21
BАКСЪРА-КAНИБAЛ Бoйко Meтoдиев Бoрисов-БЪЛГАРOУБИEЦА – син на КОМУНИСТ, полковник от МВР - Методи Борисов, който произхожда от комунистически род и е от доверените партийни кадри. От 1977 е член на БКП, хвърля партийната си книжка чак когато става главен секретар на МВР. Преди това напуска сисемата, за да не се откаже от членството си в партията. Цветан Цветанов – по линия на баща си, шофьор на началника на ДС Григор Шопов. Работил като сержант в ДС – VІІ главно управление – ЦИОУ Йорданка Фандъкова – редови член на БКП като учител Цецка Цачева – партиен секретар на Окръжен съвет в Плевен Красимир Велчев – член на БКП като пилот в авиацията Менда Стоянова – член на БКП, партиен секретар на звеното „Приходи от народното стопанство“ в Окръжния Народен Съвет в Пловдив Пламен Нунев – редови член на БКП Припомняме и извън управленските органи на ГЕРБ – „автентичната дясна“ партия, „единствена алтернатива на комунистите“ кой какъв е бил. Ето кратка справка: Росен Плевнелиев – първи секретар на общински съвет на ДКМС. Николай Младенов – бивш министър на външните работи, син на служител на ДС от засекретено ниво, програмен директор на фондация „Отворено общество“ – София (1996-1998). Сергей Игнатов – бивш министър на образованието, син на секретар на ОК на БКП - Видин, ректор на соросовия Нов български университет. Аню Ангелов – бивш военен министър, партиен секретар, делегат на 14-тия конгрес на БКП. Нона Караджова – дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. Лиляна Павлова – внучка на партизанин от бригада „Чавдар“, по-късно с пост в БКП. Диана Ковачева – дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП.
☠Кристина Кръстева☠

2022.01.29 | 20:27

27
☠.¸¸¸.Боко-българоубиецо, канибал гнусен, демон-урод милиционеро-болшевишки, педофил долен, Дай-Боже СКОРО ДА МРЕШ в адски мъки и да се пържиш в ада во век и веков.¸¸¸.††††††.¸¸¸.Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸.Амин.¸¸¸.Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸
Севастократ Бокодер от Арбанаси: uni.su/IhOgp8

2022.01.29 | 19:38

22
Cатaнинcко ОГНЕНО ЖЕРТВОПРИНОШЕНИЕ на албански деца и жени, планирано и извършено от сатанистките върхушки на Бългaрия, Mакeдония и Cърбия! Очевадно е, че държавата-мафия разиграва поредният цирк пред БГ-овцете! Който не е проумял, че Боко и Румен са двете страни на една и съща дс-монета, е много зле! Проумейте, че не министрите и президента управляват БГ-клозета, а управляват техните кукловоди от дс! Отвсякаде само лъжи и измишльотини за уж катастрофиралия автобус! Ама трупове не се виждат. Има труп - няма труп, след няколко дни, хооп труп на изгорено, пренесено в жертва на Молох дете, Ъ?! То трупа да не игла, че да не се вижда в автобуса ве гадове-убийци-сатанасти! Спасилото се дете е убито и изгорено после, защото не е било част от бандата организирала покушението и истината за атентата е щяла да излезе наяве! Детето е изгорено и поставено по-късно, във вече изгорелия автобус от службите, които стоят зад атентата! Очевидци твърдят, че сред хората около автобуса е имало дете! Нафтата не се пали от искра и неможе да развие такава висока температура, че да стопи ламарината! Външната страна на автобуса въобще не е обгоряла, горенето е било само вътре, където са пътниците! Оцелелите твърдят, че в пътническото отделиние се е взривила запалителна бомба! Видяхме как Боко искаше откуп за отвлеченият кораб, защо да не е отвлякъл и албанските деца и жени за да иска откуп, той цял живот това прави, и за него това е начин на живот! А службите в БГ-клозета, са изцяло в служба на мафиозите! Бог да прости греховете на изгорените жени и деца. Боко-Българоубиеца трябва да бъде одран жив и oпечен! ☞Титаник_1997_БГ-субтитри : ☞Част.1: uni.su/aU0rig ☞Част.2: uni.su/RKIPZz ☞Част.3: uni.su/GUbKSf ☞Част.4: uni.su/fjcDUg ☞Част.5: uni.su/sYF80i ☞Част.6: uni.su/0yO9pl ☞Част.7: uni.su/p8Yn5z
хлшп

2022.01.29 | 19:45

25
САМ СИ ГО Е НАПРАВИЛ КАТО Е ТЪПУНГЕР
гларус

2022.01.29 | 13:29

20
Кце пани идно иб.не ?

2022.01.29 | 11:58

19
БРАВО НА БОЙКО

2022.01.29 | 10:45

17
Като видите болшевишки социалист,онождай те го, социалист се оножда за здраве и берекет на държавата,колкото по силно квичи социалиста толкова по голям ще е берекета.

2022.01.29 | 11:05

18
Да това също е добре,той болшевика тиквен преди това социалист беше,викаш да онождаме социалистите което значи да онодаме и тиквето.

2022.01.29 | 10:41

16
Като видите болшевишки герберас,онождай те го,герберас се оножда за здраве и берекет на държавата,колкото по силно квичи гербераста толкова по голям ще е берекета.
Стиван

2022.01.29 | 10:32

15
Това го пише Картон Капон и Бабикян пианицата

Добави коментар

Водещи новини