Принц Уилям с откровен разказ за лични моменти от своя живот

  • 05 декември 2021 15:35

  • 2856
  • 0
Принц Уилям с откровен разказ за лични моменти от своя живот
© Getty Images/Guliver

Принц УилямПринц УилямУилям Артър Филип Луи Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Кембридж (на английски: William Arthur Philip Louis) е член разкри, че е бил погълнат от мъка и депресия, след като става свидетел на последствията от опустошителен инцидент, пише „Дейли мейл“. В забележителна проява на откровеност херцогът описва как терзанията му го карат да се чувства сякаш „целият свят умира“. Тази психологическа криза идва, след като той помага за спасяването на живота на тежко ранено момче, само няколко години по-голямо от сина му принц Джордж, докато работи като пилот на хеликоптер-въздушна линейка.

В откровен подкаст, който ще бъде излъчен утре, бъдещият крал описва как е бил дълбоко засегнат от преживяното през този ден. Обзет от депресивни чувства, той казва, че сякаш „нещо се е променило“ вътре в него.

Седмици по-късно отчаянието му се засилило. „Бе все едно някой е сложил ключ в ключалката и я е отворил, без да съм разрешил това“, казва той. И добавя: „Просто усещаш болката и страданието на всеки. И това не съм аз. Никога преди не съм го чувствал“.

Принцът описва как разговорите с колеги и срещата със семейството на момчето му позволяват да победи демоните си с течение на времето. Уилям има предвид автомобилна катастрофа през 2017 г., при която мозъкът на петгодишния Боби Хюз е увреден.

Снощи майката на момчето, 40-годишната Карли, каза: „Уилям ни разказа как му е въздействало като на баща и как е почувствал болката ни“. „Той е невероятен. Погледнах го в очите, и честно, той има добро сърце”, добави тя.

Принц Уилям отдаде почит на покойния принц Филип

Принцът по забележителен начин разкрива душевното си състояние в 38-минутна програма, озаглавена „Принц Уилям: Време за разходка“, записана за аудио поредица на Apple, в която известни личности, разхождайки се, споделят спомени и избират три любими песни.

Уилям избира да измине три мили в имението Сандрингам в Норфолк между църквата „Света Мария Магдалена“ и дома му в Анмер Хол – маршрутът, по който обикновено минава със семейството си на Коледа.

Освен за своята душевна травма, той трогателно разказва за лични моменти, които са оформили неговия живота, отбелязва Нова телевизия.

Константин Тодоров
2856 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини