Борис Джонсън: Неконтролируемата имиграция не е решение на проблемите с недостига на работници

  • 03 октомври 2021 18:18

  • 5309
  • 6
Борис Джонсън: Неконтролируемата имиграция не е решение на проблемите с недостига на работници
© gettyimages

Британският премиер Борис ДжонсънБорис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик - роден на 19 юни 1964 г. в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е, заяви в шоуто на Андрю Мар по Би Би Си преди откриването на годишния конгрес на управляващата Консервативна партия, че неконтролируемата имиграция не е решение на проблемите с недостига на работници и нарушаването на снабдителната верига.

На фона на продължаващите проблеми със снабдяването с гориво на бензиностанциите, особено в Лондон и Югоизточна Англия, Борис ДжонсънБорис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик - роден на 19 юни 1964 г. в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е заяви, че напълно разбира разочарованието на хората, че не могат да заредят колите си и че се прави всичко възможно да се намерят шофьори, където е необходимо. "Начинът да се върви напред за нашата страна е не просто да се дръпне лоста с надпис „Безконтролна имиграция“ и да се позволи на огромен брой хора да работят. Контролираната имиграция за решаване на проблема обаче е напълно разумно решение", предаде БНР.

Великобритания може да издаде повече временни визи заради недостига на шофьори

Борис ДжонсънБорис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик - роден на 19 юни 1964 г. в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е допълни, че няма да се върне към стария провален модел на ниски заплати и нискоквалифициран труд, подкрепен от неконтролируема имиграция. Това става след като снощи премиерът заяви, че се обмисля издаването на допълнителен брой визи за работници от чужбина освен вече обявените 10 500, което разтревожи твърдолинейните брекзитиъри.

Премиерът обясни кризата с това, че пандемията от COVID-19 е ударила британската икономика като „фискален метеорит“.

Великобритания изпитва сериозни трудности заради кризата с горивата, поскъпването на живота, увеличаването на данъците, покачването на цените на тока и газта и съкращенията на социалните помощи. Заявявайки, че едва ли може да се каже, че има някой по-голям противник на вдигането на данъците от него, Борис ДжонсънБорис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик - роден на 19 юни 1964 г. в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е обаче не можа да обещае, че това няма да се случи отново в бъдеще.

Мая Йорданова
5309 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Анадолските манафи

2021.10.03 | 18:40

1
Интересно защо хората винаги се отричат от корените си, когато им е угодно. Самия този, потомък на емигранти с турско-черкески корени, тръгнал срещу емигрантите! Обърнал палачинката...

2021.10.03 | 20:33

6
Какво значение има дали е потомък на емигранти или не бе, кoпeле бездарно? Човека е разумен, знае, че това не е начина въпреки, че предшествениците му са били на друго мнение. Яж лайна и не ми се прави на голям мислител, лумпеняк!

2021.10.03 | 20:32

5
Регистрирайте се за всички новини от Pandora Papers, доставени директно във входящата ви поща.

2021.10.03 | 20:12

4
Ангелика Маркел щяла да построй тунелче от шротландия до заводите на Ферари в Верона , Италия , заради литиум в 1. алпите , 2. литиум средният планинският масив Ардените , 3. литиум под Ламанша , 4. литиум под римлянският лимез на Цезар Марк Антон , 5 . залежите на литиум под ареал на град Единвьорг . Кага ще склони правителството на Борис към новият мега-проект Литиум Европа 2100 ?
Koko

2021.10.03 | 20:08

3
Plashiputarnik-sami si go navrjahte....Sega...bez pla4 i objasnenija-taka kaza kralizata.

2021.10.03 | 19:10

2
Добре бе, защо всички силни Държави се управляват от някакви луди, изглеждащи плашещо-идиотски хора????

Добави коментар

Водещи новини