Купони и насилие след отмяната на антиковидните мерки в Норвегия

  • 26 септември 2021 14:15

  • 3692
  • 4
Купони и насилие след отмяната на антиковидните мерки в Норвегия
© gettyimages

Жителите на Норвегия отбелязаха отмяната на антиковидните ограничения с няколко партита този уикенд. Нощните клубове и заведенията бяха пълни с хора, а атмосферата на много места бе приповдигната, съобщава БТА.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 27301

В град Тронхайм на няколко човека бе оказана медицинска помощ, след като припаднаха на дълги опашки. В няколко града обаче имаше информации за сбивания, ранени и арестувани, съобщи обществената телевизия Ен Ер Ка.

Норвегия премахва от утре всички ограничения, наложени заради COVID-19

"Имаше няколко нарушения на обществения ред, изблици на насилие и сбивания", каза Руне Хекелстранд от полицията в Осло. Няколко души са били арестувани за притежание на оръжие, а някои са били тежко ранени, каза служителят. В град Тьонсберг, южно от норвежката столица, е имало масово спречкване на кея, а в югозападната област Агдер общо 12 души са били арестувани за нарушаване на обществения ред. Норвегия отмени вчера повечето антиковидни мерки. Наред с други мерки, вече на важат правилата за социална дистанция, а ограниченията за броя на участниците в масови събития и събирания също са отменени. Остава само изискването за карантина за заразени с КОВИД-19. Норвегия се справи с пандемията относително добре в сравнение с други европейски страни.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 27301

Повече за Коронавирус

corona
Мая Йорданова
3692 4

Свързани новини

Свързани видеа

Коментари 4

Добави коментар

2021.09.26 | 17:28

4
телевизионна пандемия за и д и о т и
ХХХ

2021.09.26 | 14:51

3
ИРАНЕЦЪТ ТРЯБВА ДА ГОВОРИ НА МАЙЧИНИЯТ СИ ИРАНСКИ ЕЗИК ДА ВЯРВА ВЪВ ТАНГРА И ДА ЖИВЕЕ В ПРАРОДИНАТА СИ ИРАН АКО Е ИСТИНСКИ ПАТРИОТ И РОДОЛЮБЕЦ А НЕ ДА ПОЗВОЛЯВА НА НЯКАКВИ ГРЪЦКИ БРАТЯ ДА ГО УЧАТ НА ЕЗИК И ИМЕТО БЪЛГАРИ Е ВЗЕТО ОТ ДРЕВНИЯТ ГРАД БОЛГАР ВЪВ ВОЛЖКА БЪЛГАРИЯ ТО Е ИЗМИСЛЕНО
ХХХ -КОИТО ИСКА ДА ГЛЕДА ТОВА

2021.09.26 | 14:41

2
ВЪВ youtube- Славяни няма, произход на българи, руснаци и поляци, Божидар Димитров
ХХХ -КОИТО ИСКА ДА ГЛЕДА ТОВА

2021.09.26 | 14:26

1
ВЪВ youtube- Българите нямат нищо общо с траките - Божидар Димитров

Добави коментар

Водещи новини