Откриха здравните работници, отговорни за изтичането на ваксинационния сертификат на Макрон в интернет

  • 22 септември 2021 20:28

  • 7072
  • 2
Откриха здравните работници, отговорни за изтичането на ваксинационния сертификат на Макрон в интернет
© gettyimages

Френските власти са установили отговорните за изтичането на сертификата за коронавирусна ваксинация на френския президент Еманюел МакронЕманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 г. в град Амиен. Той е най-младият президент на в интернет, предаде БТА.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 27209

Френската държавна служба за здравно осигуряване каза пред ДПА, че отговорните са здравни работници, които са нарушили правилата, давайки достъп до данните, нарушавайки професионалния етичен кодекс.

Еманюел Макрон: Ваксинирайте се!

Националната медицинска асоциация съобщи, че ще реши какви мерки да вземе спрямо отговорните служители на местно ниво, предвид сериозното нарушаване на правилата за поверителност на медицинските данни.

Сертификатът за коронавирусна ваксинация на Макрон бе видян да циркулира в интернет за първи път вчера. В поста в социалните медии фигурират името, рождената дата и персонализиран QR код на френския президент, както и информация за ваксинацията му, чиято достоверност бе потвърдена от Елисейския дворец.

Говорителят на френското правителство Габриел Атал каза, че на президента ще бъде генериран нов кюар код, а старият ще бъде дезактивиран.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 27209

Повече за Коронавирус

corona
Мая Йорданова
7072 2

Свързани новини

Свързани видеа

Коментари 2

Добави коментар
Анти-ковидфашизъм

2021.09.23 | 18:16

2
Време е някой да им изкара кирливите ризи на Макарон,Меркел,Фондерлайнер и ония циганки педал от СЗО+САЩ.Тези изверги ще си платят някой ден с лихвите.ВАКСИНА ЛИИ Е БАХ ВАЩА МАЙКА ЩЕ ИМА ВОЙНА ГРАЖДАНСКА

2021.09.22 | 23:26

1
е как нов? тука едни гърци ги карахте пак да се бодът, щото им збъркали датата и не можело да се поправи

Добави коментар

Водещи новини