Затвор за четирима мъже и една жена, извършвали сексуални издевателства над деца в Германия

  • 06 юли 2021 18:41

  • 2196
  • 1
Затвор за четирима мъже и една жена, извършвали сексуални издевателства над деца в Германия
© Getty images

Съд в германския град Мюнстер осъди днес на между 14 и 5 години затвор четирима мъже и една жена по дело за сексуални издевателства над деца и порнография, предадоха световните агенции, цитирани от БТА.

Главният подсъдим по делото - 28-годишен компютърен техник, е осъден на 14 години затвор. Поради тежестта на извършените от него престъпления се предвижда лишаването му от свобода да бъде допълнително продължено, постанови съдът.

Момиче се самоуби след сексуални издевателства от полицаи

Мъжът е бил осъждан по-рано за малтретиране на деца. Той е сочен за лидер на група хора, замесени в сексуални злоупотреби с деца. Други трима мъже на възраст 26, 31 и 43 години получиха присъди между 10 и 12 години затвор. За тях също се предвижда лишаването им от свобода да бъде продължено след излежаване на присъдите.

Майката на главния подсъдим, която е на 46 години, беше осъдена на пет години затвор за ролята ѝ на съучастник.

Съдът заяви, че групата, чиито членове са все германски граждани, е участвала в многократно изнасилване на две момчета, включително 11-годишно момче, на което компютърният техник е бил приемен родител. Периодично децата са били дрогирани, докато са били изнасилвани. Издевателствата над тях са били извършени миналата година. Извършителите са използвали усъвършенствани технологии, за да кодират своите комуникации за злоупотребите над децата. Полицията е иззела голямо количество видеоматериали при арестуването на мъжете в Мюнстер миналата година.

Мая Йорданова
2196 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
XXX

2021.07.06 | 19:11

1
НАЙ-ГОЛЯМАТА ЛЪЖА НА Б.Б Е ЧЕ ИМА ЖИВИ КОМУНИСТИ ВЪВ БЪЛГАРИЯ И ЧЕ ТЕ ИМАТ НЕЩО ОБЩО СЪС БСП ТЕЗИ ОТ БСП СА НАСЛЕДНИЦИТЕ НА ПРЕДАТЕЛИТЕ НА КОМУНИСТИТЕ А ИНАЧЕ ЖИВИ КОМУНИСТИ ВЪВ БЪЛГАРИЯ ОТ МНОГО ВРЕМЕ НЯМА ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БЪЛГАРСКО ЛЯТО (15) АКО ИСКАТЕ ПО ВИСОКИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ

Добави коментар

Водещи новини