Кейт Мидълтън основа център за малки деца

  • 18 юни 2021 15:57

  • 467
  • 4
Кейт Мидълтън основа център за малки деца
© Getty Images

Кейт, съпругата на британския Принц УилямПринц УилямУилям Артър Филип Луи Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Кембридж (на английски: William Arthur Philip Louis) е член, откри център за малки деца, за да насочи вниманието колко важни са първите пет години от живота, съобщи Ройтерс. Кейт МидълтънКейт Мидълтън Кейт Мидълтън е родена на 9 януари 1982 г. в Рединг, графство Бъркшър, Англия. Тя е най-голямата от.

Херцогинята на Кембридж има амбицията така "да преобрази обществото за следващите поколения", предава БТА.

Центърът е към клона на Кралската фондация, чиито патрони са Кейт и Принц УилямПринц УилямУилям Артър Филип Луи Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Кембридж (на английски: William Arthur Philip Louis) е член. Той ще работи в 3 сфери - ще насърчава висококачествени изследвания, ще ангажира експерти от всички области за намиране на решения и ще разработва кампании за повишаване на осведомеността и вдъхновяване на действия.

"Говорила съм с психиатри и невробиолози, с лекари, учени и родители. Ясно е, че най-добрата инвестиция за бъдещото ни здраве и щастие са първите пет години от живота - заяви Кейт. - Като работим заедно, надявам се, ще можем да променим начина, по който мислим за ранното детство, и да преобразим живота на следващите поколения".

От двореца Кенсингтън добавиха, че Кейт се е убедила от собствен опит, влизайки в кралското семейство, как проблеми като наркомания и насилие, разделяне на семейства и оставане без дом се коренят в най-ранните години от живота.

Откриването на центъра съвпадна с публикуването на доклада "Голямата промяна започва отрано", написан с помощта на Лондонското икономическо училище и Центъра за детско развитие към Харвардския университет. Според него липсата на превантивни действия в ранното детство в Англия струва 22,5 милиарда долара, защото обществото плаща за компенсации като грижи за изоставени деца или трайни психични проблеми.

Novini.bg
467 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
FARAON

2021.06.19 | 05:59

4
АКО БЕШЕ И ОТ ОНИЯ 10% ПО-УМНИТЕ, ЦЕНА НЕМАШЕ ДА ИМА! :)
FARAON

2021.06.19 | 05:19

3
ВЕЧНОСТ. ВЕЧЕН ЖИВОТ. ГАЛАКТИКА. ГАЛАКТИКИ. ВСЕЛЕНА.
FARAON

2021.06.19 | 04:39

2
ПИЯ ГО СТУДЕН И СЛАДЪК :)
ще

2021.06.18 | 18:07

1
ще им сменят пола.

Добави коментар

Водещи новини