Обвиниха сина на Бепе Грило в изнасилване, той скочи на медиите

  • 20 април 2021 13:38

  • 2542
  • 1
Обвиниха сина на Бепе Грило в изнасилване, той скочи на медиите
© Кадър: Youtube

Основателят на популистката партия "Движение Пет звезди" Бепе Грило публикува кратко видео в Ютуб, в което се изказа в защита на 20-годишния си син Чиро, обвинен, че е участвал в групово изнасилване спрямо 19-годишно момиче.

,,Синът ми бе изкаран по всички медии като сериен изнасилвач заедно с още три момчета. Искам тогава да попитам защо такива серийни изнасилвачи, в т.ч. и синът ми, не са арестувани?'', пита във видеото Грило, което е озаглавено "Журналисти или съдници?"

Лекар алармира за сексуално "отприщване" след пандемията

По информация на медиите на Апенините 20-годишният Чиро Грило, едно от четирите деца на популярния в Италия комик, е изнасилил с трима негови приятели 19-годишна тийнейджърка през лятото на 2019 г. на о. Сардиния.

Въпреки че обвиняемите отричат всички обвинения по случая, прокуратурата е на мнението, че половият акт не е бил със съгласието на жертвата и в близките дни е възможно да внесе обвинителен акт в съда.

Питам, защо не са в затвора?! Законът ясно казва, че насилниците трябва да се арестуват, разпитат и поставят под домашен арест. Тези момчета обаче вече две години са на свобода! Защо не ги задържите още сега? Ще ви кажа защо – защото знаете, че това не е истина. Кажете, какъв е този човек, който е изнасилен сутрин, следобед ходи на кайтсърф, а след осем дни решава да подаде оплакване. Изглежда ми малко странно, обяснява Грило, визирайки подадената жалба от 19-годишната жертва.

В заключение той заявява, че случаят го има записан на охранителна камера, на която ясно се вижда, че става въпрос за млада група от хора, която просто се забавлява и "всичко помежду им е постигнато след съгласие".

Българка обвинява холивудския актьор Арми Хамър в изнасилване

Уморих се през тези две години... ако ще арестувате сина ми, задето не е сторил нищо, арестувайте и мен, за да вляза и аз в затвора, завърша известният италиански комик.

Novini.bg
2542 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2021.04.20 | 14:43

1
То сега е модерно по-късно да се сещат, че са изнасилени. Обикновено след изнасилването са жизнерадостни и изпълнени с енергия и позитивизъм

Добави коментар

Водещи новини