Принц Уилям отдаде почит на покойния принц Филип

12 април 2021 19:10

Принц Уилям отдаде почит на покойния принц Филип
© Getty Images
1182 0

Принц УилямПринц УилямУилям Артър Филип Луи Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Кембридж (на английски: William Arthur Philip Louis) е член каза, че ще му липсва неговият дядо принц Филип, но покойният херцог би желал семейството да продължи да изпълнява задълженията си, предаде Ройтерс.

"Продължилият век живот на моя дядо се определяше от работата - в служба на страната и Общността на нациите, на съпругата му и кралицата,и на нашето семейство" - каза Принц УилямПринц УилямУилям Артър Филип Луи Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Кембридж (на английски: William Arthur Philip Louis) е член.

"Дядо ще ми липсва, но знам, че той би искал всички да продължим да изпълняваме задълженията си" - добави той.

Съпругът на кралица Елизабет Втора, който беше до нея през 69-годишното й властване, почина в петък миналата седмица в замъка Уиндзор.

"Дядо ми беше изключителен човек от изключително поколение - каза Принц УилямПринц УилямУилям Артър Филип Луи Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Кембридж (на английски: William Arthur Philip Louis) е член, цитиран от БТА. - Катрин и аз ще продължим да вършим това, което той очакваше от нас и ще подкрепяме кралицата".

 

 

Novini.bg
1182 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини