Британски съд отхвърли опита на Джони Деп да обжалва присъдата си

  • 25 март 2021 15:40

  • 1425
  • 1
Британски съд отхвърли опита на Джони Деп да обжалва присъдата си
© Getty Images

Британски съд отказа на Джони ДепДжони Деп Джон Кристофър - Джони Деп (Johnny Depp) е роден в градчето Оуенсбъроу, щат Кентъки, САЩ. Tой е да обжалва съдебното решение, с което той загуби делото срещу издателя на британския в."Сън", писал, че Деп е "бияч на съпруги", съобщиха световните информационни агенции.

Двама апелативни съдии прецениха, че холивудската звезда не може да оспорва решението, защото предишните заседания били "пълни и справедливи" и заключенията на съдията по делото "не изглежда по никакъв начин опорочено от каквато и да е грешка в подхода или в прилагане на закона", предава БТА.

Заключението им е, че "обжалването няма реална перспектива за успех и няма причина да бъде разглеждано".

През ноември миналата година съдия Андрю Никол реши, че обвиненията срещу Деп, отправени в статия от април 2018 г., са "верни по същество". Той отсъди, че 57-годишният Деп е нападал неколкократно съпругата си Амбър Хърд, на 34 г., и три пъти я е накарал да се страхува за живота си.

Novini.bg
1425 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Marya23

2021.04.10 | 03:54

1
­­В­­­и­ж­­­т­­­е­ ­­­м­­о­­­я­­­т­­а­­­ ­­­т­­­и­й­н­­ ­­­п­­­у­­­т­­к­­а­­­ ­-­ ­W­­W­­W­­.­­­B­­G­­1­­7­­.­C­­L­U­­B­­

Добави коментар

Водещи новини