Двама ютюбъри спечелиха облог с Макрон с песен за социално дистанциране

  • 25 февруари 2021 17:39

  • 292
  • 1
Двама ютюбъри спечелиха облог с Макрон с песен за социално дистанциране
© Getty Images

Двама популярни френски ютюбъри събраха над 10 милиона гледания с песен за социално дистанциране, спечелвайки по този начин облог с президента Еманюел МакронЕманюел МакронЕманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 г. в град Амиен. Той е най-младият президент на, съобщават Ройтерс и ДПА.

Държавният глава предизвика Макфлай и Карлито, които имат над шест милиона абонати в Ютюб, да направят видео за необходимостта от носене на маски, дезинфекциране на ръцете и спазване на безопасна дистанция с цел да се забави разпространението на коронавируса, предава БТА.

Като стимул Макрон им обеща, че могат да заснемат следващия си проект в Елисейския дворец, ако видеото достигне 10 милиона гледания. С над 11 милиона гледания на клипа дуото лесно спечели облога. Под звуците на укулеле хитовото парче осмива хората, които пренебрегват правилата за социално дистанциране по време на пандемията.

Към края на видеото в небето се появява ликът на президента Еманюел МакронЕманюел МакронЕманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 г. в град Амиен. Той е най-младият президент на. Докато той изброява мерките за социално дистанциране, ютюбърите пеят, че единственият начин за завръщане към света преди социалното дистанциране е социалното дистанциране да се прилага сега.

Видеото не е единствената инициатива на Макфлай и Карлито, свързана с коронавируса. Миналия април дуото събра 400 000 евро за френски болници в 11-часова сесия в Ютюб.

Novini.bg
292 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ANTIFA

2021.02.25 | 18:44

1
НАРОДНИЯТ СЪД ДЕЙСТВА ПО ЗАПОВЕД НА СТАЛИН ДА ВЪВ РУСИЯ Е ИМАЛО КОМУНИЗЪМ НО ЕДИНСТВЕНОТО КОМУНИСТИЧЕСКО НЕЩО НА БКП БЕШЕ ИМЕТО И ЗА ДА УГОДЯТ НА РУСИЯ ОТ КОЯТО БЯХМЕ ЗАВИСИМИ СЕ НАРИЧАХА КОМУНИСТИ ВЪВ БЕЛЕНЕ ИЗПРАЩАХА ОТ ОБИКНОВЕНИ ПРЕСТЪПНИЦИ ДО ПОЛИТИЧЕСКИ НЕУДОБНИ ВЪВ БЪЛГАРИЯ Е ИМАЛО СОЦИАЛИЗЪМ А БСП СА НАСЛЕДНИЦИТЕ НА ПРЕДАТЕЛИТЕ НА СОЦИАЛИСТИТЕ

Добави коментар

Водещи новини