Британският щам на COVID-19 продължава да настъпва в Европа

23 януари 2021 20:24

Британският щам на COVID-19 продължава да настъпва в Европа
© Pixabay (архив)
2234 2

В Европа продължава да настъпва новия така наречен британски щам на коронавируса.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 20337

Норвегия налага най-строгите ограничителни мерки досега, а Белгия обяви, че ще затвори страната за туристически пътувания. Норвегия затваря напълно столицата Осло и още 9 общини. Причината са установени случаи на "британския" щам, който се смята за много по-заразен. Поне до края на месеца ще останат затворени всички магазини, с изключение на тези от първа необходимост, както и фитнесите, храмовете и културните институции.

Норвегия въвежда пълно затваряне в Осло и още 9 общини

Белгия забранява пътуванията от и до страната с цел туризъм или поради други несъществени причини от следващата сряда - 27 януари, до 1 март. Сред основателните причини за пътуване са лечението на болен, събирането на членовете на едно семейство, служебните ангажименти, образованието.

Белгия въвежда временна забрана за туристически и други несъществени пътувания

Гърция удължава локдауна с една седмица - до 1 февруари. Дотогава остават в сила полицейският час, есемесите за излизане от дома и задължителното носене на маски.

Гърция удължи ограничителните мерки за всички пристигащи в страната

Междувременно френската лекарска академия издаде нова препоръка за предпазване от вируса - хората да не говорят в обществения транспорт, включително и по телефона.

Френски лекари с нова препоръка как да се предпазим от COVID-19

И на фона на нестихващото разпространение на Covid-19, в Лондон беше разкрито незаконно парти с 200 гости. Недоволни от акцията на полицията успяха да ранят двама от униформените.

Бой на незаконно парти с 200 участници в Лондон, двама полицаи са ранени

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 20337

Повече за Коронавирус

corona
Novini.bg
2234 2

Свързани новини

Свързани видеа

Коментари (2)

Добави коментар
бивш гербер

2021.01.23 | 21:55

135099
за разлика от азерския газ !
Истината

2021.01.23 | 21:25

135074
Фаучи: Вече можем да казваме истината за Covid-19 без страх от Тръмп – Сега Конспиративен реализъм & теория на случайностите Китайската лаборатория в Ухан се притежава от Glaxosmithkline, които, случайно, притежават Pfizer , ония, които произвеждат ваксината за вируса, който случайно, тръгва от био лабораторията в Ухан, която, случайно, се финансира от Д-р Фаучи, който, пак по случайност, рекламира ваксината . GlaxoSmithKline, съвсем случайно, се обслужва чрез финансите на Black Rock, които, случайно управляват финансите на Open Foundation Company , фондация на Сорос, която случайно, обслужва френската AXA. Случайно, Сорос притежава германската компания Winterthur, която, по съвпадение, изгражда китайската био лаборатория в Ухан и е купена от германската Allianz, в която случайно акционери са Vanguard, които пък, случайно, са и акционери в Black Rock, които случайно контролират централните банки и боравят с около една трета от световния инвестиционен капитал. Black Rock, случайно, са също и основен акционер на MICROSOFT, собственост на Бил Гейтс, който, случайно, е акционер в Pfizer (които, ако си спомняте, продават чудотворната ваксина, и по съвпадение, са най-големия спонсор на СЗО. Става ясно как един умрял прилеп, продаден на мокрия пазар в Ухан заразява цялата планета.

Добави коментар