В Испания разкриха последните мигове на българина, загинал при експлозията в Мадрид

22 януари 2021 13:20

В Испания разкриха последните мигове на българина, загинал при експлозията в Мадрид
© Getty Images (архив)
13041 3

Медиите в Испания хвърлиха светлина върху последните мигове живот на четиримата загинали в резултат от експлозията в Мадрид. Както е известно, сред тях бе и наш сънародник.

Приятел на жертвата сподели в интервю за в-к "Ел Мундо", че 46-годишният Стефко Иванов пристигнал преди 15 години в испанската столица и изкарвал прехраната си като строителен работник. Живял във Фуенлабрада, предградие на Мадрид.

4 са вече жертвите на експлозията в Мадрид

По време на взрива българинът се е намирал в приземния етаж на експлодиралата сграда, където се е помещавал офис на Каритас (благотворителна организация, която е в тясно сътрудничество с Католическата църква).

Загиналият при взрива в Мадрид българин е минавал случайно край сградата

Сънародникът ни е загинал в офиса на организацията, а не както бе съобщено първоначално на улицата, докато е минавал покрай злополучното здание.

Novini.bg
13041 3

Свързани новини

Коментари (3)

Добави коментар
Никой

2021.01.22 | 15:11

133166
Бог да го прости.С-мата ни прокуди...
само така

2021.01.23 | 10:06

133962
системата помогна на едни да накрадат пари а на други да видят свят А открит лист трябваше да стигнеш от софия до малко търново или белоградчик за да не избягаш по море или в сърбия Колкото до загиналото момче е ясно че е бил подпомаган от католическата църква То това го знае и радев затова настройва българите и католиците за 4 когато ще види своя КОНСКИ ВЕЛИКДЕН

2021.01.22 | 16:28

133237
Сигурен ли си че системата ни е прокудила? А дали не е балканския манталитет и простотия? Задължително ли е да живееш там където си се родил? Света е толкова голям и красив а ти се опитваш да ни обясниш, че трябва да стоим в България и там да умираме? Ти наясно ли си че и още преди хиляди години хората са пътували? И човек сам трябва са си избира мястото на което да живее. Или ти си комунистически възпитаник и ти беше по-добре преди когато границите бяха затворени и щеш нещеш всеки седеше в кочината на Бай Тошо? Дори за да дойдеш в София ти трабваше открит лист? Кво ми обясняваш за системата? Ще си живея където искам!

Добави коментар

Водещи новини