Борис Джонсън притеснен от появата на бразилски вариант на COVID-19

Британският премиер Борис ДжонсънБорис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик - роден на 19 юни 1964 г. в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е каза, че неговото правителство е обезпокоено от новия щам на коронавируса, който е бил идентифициран в Бразилия, предаде БТА, цитирайки ДПА.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 18783

По време на изслушване в парламентарна комисия Джонсън бе засипан с въпроси за начина, по който правителството управлява епидемиологичната криза в страната. Той обаче заяви: "Ние сме обезпокоени от новия бразилски вариант. Ние вече взехме твърди мерки, за да защитим тази страна от нови инфекции, идващи отвън. Ние предприемаме стъпки и по отношение на бразилския вариант".

Нов рекорд на заразени във Великобритания

Джонсън добави, че все още не е ясно дали новият щам е устойчив на коронавирусните ваксини, създадени от Пфайзер/Бионтех, Модерна и АстраЗенека/Оксфорд, които са одобрени за спешна употреба във Великобритания.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 18783

Повече за Коронавирус

corona

Коментари

 1. 2021.01.15 | 22:20
  В ковид е заложено след поредица мутации да се трансформира в ретровирус а тогава жална ни майка...
 2. 2021.01.13 | 22:53
  Некадърник!
 3. 2021.01.13 | 22:04
  Борис Джонсън трябва да се притеснява от липсата си на ум!
 4. 2021.01.13 | 21:34
  Да си дойдем на думата за Маите. 2012 се корегира на 2022. Човешката алчност и мръсотия се корегират от природата с катаклизъм. Първо прочистване на охрантутените с генна невръстения. Край на империите, остава естественият подбор оцеляват нови общности без предрасъдъци. Това се повтаря в историята. Изчезнали фараони. Няма Римска империя. Няма Византия. Модерните величия са шарена наркоманска клоунада, Щати, Съюзи все агонии. Само РИМ е оцелял 1000.години с спазване на договори. Сега е Световна цигани, е и природата се чисти от паразити. Еволюцията се прескача ускорено само с едно Р.
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

EU

още

Анкета

Одобрявате ли оставката на Марк Рюте?

Одобрявате ли оставката на Марк Рюте?

Избрано от Интернет