Германската полиция разтури нелегално фирмено коледно парти

23 декември 2020 17:33

Германската полиция разтури нелегално фирмено коледно парти
© Getty Images/Guliver
652 2

Германската полиция се наложи да разпръсне фирмено коледно парти, организирано в нарушение на противоепидемичните правила, позволяващи събиранията на максимум 5 души. Тържеството е включвало фургон за сервирани на напитки, неизвестен брой участници, а вероятно и сбиване, съобщи полицията, предаде БТА, позовавайки се на БТА.

Съобщава се, че снощи двама от гостите подали сигнал в полицията за "нелегално коледно парти" на територията на промишлено предприятие в град Квиршид, който се намира близо до границата с Франция. Когато полицаите пристигнали на мястото, част от присъстващите се скрили от тях. Сред тях имало високопоставен служител на фирмата, който се бил свил под бюро, а други двама души от персонала се били скрили в килер. Един от гостите подал жалба срещу свой колега за нападение, тъй като изглежда преди това там е имало сбиване.

Рекорден брой починали от COVID-19 за денонощие в Германия

Засега полицията е взела личните данни на осем души, присъствали там снощи. Нито един от тях не смятал, че е имало нещо нередно в присъствието на подобно тържество по време на пандемия, се допълва в съобщението.

Филип Епитропов
652 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
а после пак ми говорете,

2020.12.23 | 18:58

2
че немците са образец за дисциплина... Пфу!!!
а

2020.12.23 | 18:46

1
а кое е легално???

Добави коментар

Водещи новини