Какво е състоянието на заразения с коронавирус Макрон?

  • 20 декември 2020 15:59

  • 2636
  • 4
Какво е състоянието на заразения с коронавирус Макрон?
© Getty Images/Guliver (архив)

Здравословното състояние на президента на Франция Еманюел МакронЕманюел МакронЕманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 г. в град Амиен. Той е най-младият президент на, който се зарази с новия коронавирус, остава стабилно. Това съобщи днес Елисейският дворец, цитиран от АФП.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 33046

"Здравословното състояние на президента на Френската република остава стабилно спрямо наблюдаваното в събота", се посочва в комюникето на президентската администрация, предава БТА.

Вучич разговаря със заразения с COVID-19 Макрон

На 17 декември пресслужбата на Елисейския дворец съобщи, че Макрон е дал положителен тест за новия коронавирус. Администрацията на президента допълни, че Макрон продължава да работи дистанционно. Той се самоизолира в резиденцията Лантерн, която се намира на територията на дворцовия комплекс във Версай.

Заедно с президента бяха принудени да се самоизолират контактувалите с него - премиерът Жан Кастекс, генералният секретар на Елисейския дворец Алексис Колер, председателят на долната камара на парламента Ришар Феран и делегираният министър за връзките с парламента Марк Фено.

Разкриха какво е състоянието на заразения с COVID-19 Макрон

На 18 декември френският държавен глава публикува видео, в което заяви, че се чувства нормално, но работи с по-бавни темпове.

Макрон съобщи, че има кашлица, главоболие и обща отпадналост.

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
Радина Лазарова
2636 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2020.12.22 | 16:20

4
А младите момичета като ходят с бащите им на години може, а макрон не може. Не е прилично да обиждате. Харесал си я, както и вас младите също. Не бихме с грухгрухно за пари гфухгфух мерси
Марци

2020.12.21 | 07:47

3
Едва ли ще има фатален край.До сега нито един виден държавник,политик или лидер на страната си който се е заразил с корона,не е починал,както и нито един от 8-тях хиляди служители на СЗО и техния лидер.
Иван

2020.12.20 | 16:26

1
Ако умре тоя кой ще плющи бабата

2020.12.20 | 18:31

2
Тоя не плющи бабата и никога не го е правил. Виж него, плющат го яко. Все си мисля, че при Макрончо вируса е друг. Вирус, който е дошъл отзад, а не отпред.

Добави коментар

Водещи новини