Меркел разкри кога ЕС ще разреши употребата на ваксината на Пфайзер и Бионтех

13 декември 2020 13:46

Меркел разкри кога ЕС ще разреши употребата на ваксината на Пфайзер и Бионтех
© getty images
17079 2

Решението дали в ЕС да се използва срещу новия коронавирус ваксината на компаниите Пфайзер и Бионтех се очаква на 29 декември, а после ще започне ваксинацията. Това заяви днес германският канцлер Ангела МеркелАнгела МеркелАнгела Меркел - германски политик, канцлер на ФРГ. Родена на 17 юли 1954 г. в Хамбург. Семейството се, предаде ТАСС.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 23514

Проф. Росен Стоянов за ваксините и какъв ще е следващият парламент

Веднага след това ще започнат доставките на ваксината в страните от ЕС. А през януари ще се появи възможност да се пристъпи към ваксиниране, каза Меркел.
 

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 23514

Повече за Коронавирус

corona
Novini.bg
17079 2

Свързани новини

Свързани видеа

Коментари 2

Добави коментар
Българин

2020.12.13 | 20:03

2
ДА СИ ИЗБЕРЕМ ЦАР ИЛИ ИМПЕРАТОР КАТО НЕ ПОНАСЯШ ПАРТИИТЕ, А ФЪСТЪК??? МИСЛИ, МИСЛИ, МИСЛИ И ТОГАВА ГЛАСУВАЙ!!! НЕ ГЛАСУВАЙ СЪС СТОМАХА ИЛИ С ДОЛНАТА ГЛАВА, АКО ИМАШ НЕЩО В ГОРНАТА! ДУМАТА ДЕМОКРАЦИЯ Е БЕЗЦЕННА, СТИГА ДА НЕ Е САМО НА КНИГА.
НЕПОДКРЕПЯМ НИТО ЕДНА ПАРТИЯ

2020.12.13 | 19:06

1
5 ГОДИНИ С. ТРИФОНОВ НИ КАЗВАШЕ ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ГЕРБ А ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ ТАЙНО СЕ УГОВАРЯШЕ С Б.Б ДА ВЛЯЗАТ 50% НЕГОВИ ХОРА ВЪВ ГЕРБ И КОГАТО Б.Б МУ ОТКАЗА ТОЙ ЗАПОЧНА ДА ГОВОРИ ПРОТИВ Б.Б СЪЩИЯТ С. ТРИФОНОВ БЕШЕ ПРИЯТЕЛ СЪС ИЛИЯ ПАВЛОВ И СЪС ГЕОРГИ ИЛИЕВ И ПРЕДЛОЖИ НИСКА СУБСИДИЯ ЗА ПАРТИИТЕ ЗА ДА СТАНАТ ОБЕКТ НА КОРУПЦИЯ И ЗАВИСИМОСТ ОТ СТРАНА НА БОГАТАШИТЕ И ОТ СЕГА КАЗВА ЧЕ АКО ТОЙ УПРАВЛЯВА ДАНЪЧНАТА СИСТЕМА НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНЯ ЗА ДА МОГАТ БОГАТАШИТЕ КАТО НЕГО ДА ПРОДЪЛЖАТ ДА ПЛАЩАТ КОЛКОТО ПЛАЩАТ И БЕДНИТЕ ХОРА КОИТО ЕДВА СВЪРЗВАТ ДВАТА КРАЯ ТОВА ЛИ ЩЕ Е ЧОВЕКЪТ КОИТО ЩЕ НИ СПАСИ ОТ ЗАДКУЛИСИЕТО КОРУПЦИЯТА МУТРИТЕ И БЕДНОСТТА НЕ ВЯРВАМ НА ТОЗИ ЛЪЖЕЦ AKO TOЙ НИ УПРАВЛЯВА ЩЕ БЪДЕ КАТО Б.Б А НА НАС ВТОРИ Б.Б НЕ НИ ТРЯБВА НАЛИ

Добави коментар

Водещи новини