Кола удари хора в Германия. Има жертви

  • 01 декември 2020 15:31

  • 2518
  • 6
Кола удари хора в Германия. Има жертви
© Getty (архив)

Най-малко двама души са загинали, а поне 10 ранени след като кола се е врязала в хора в югозападния германски град Трир, предаде РИА Новости.

Информацията е била съобщена от кмета Волфрам Лайбе. "В резултат на инцидент в района на пешеходна зона в центъра на нашия град са били убити като минимум двама души. Ранените са най-малко 10", е казал градоначалникът на извънреден брифинг.

Шофьорът на лекия автомобил е бил задържан, а колата - конфискувана.

"Ние разследваме всички възможни версии за случилото се", са казали от властите.

Очевидци са разказали, че водачът на черния "Ландроувър" е карал със скорост от 70 километра в час и е употребявал нецензурни изрази на немски и английски.

"Призоваваме хората да избягват района", е посочил говорителят на полицията в Трир Уве Конц.

От българското външно съобщиха, че Генералното консулство във Франкфурт на Майн е във връзка с полицията в Трир. В момента няма никаква информация за националността на пострадалите, допълниха от дипломатическата ни централа.

Да припомним, на 25 ноември мъж е ударил управлявана от него кола в порта на резиденцията на германския канцлер Ангела МеркелАнгела МеркелАнгела Меркел - германски политик, канцлер на ФРГ. Родена на 17 юли 1954 г. в Хамбург. Семейството се в Берлин. Акцията на водача е била акт на протест срещу мерките за ограничаване на разпространението на коронавирусната инфекция , които тогава е обсъждало правителството на Федералната република.

Кола се вряза в портата на канцеларията на Ангела Меркел

 

 

 

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2518 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Започна се

2020.12.01 | 16:05

1
Коледата наближава и започна сезонът за кълцане и прегазване на германски говеда. Германците са идиоти.

2020.12.01 | 17:28

6
Защо да са идиоти? Ти познаваш ли германци?
.

2020.12.01 | 16:56

5
Куче влачи реееееееейс, диря има-няма хееееей :D

2020.12.01 | 16:33

4
to I predi mesec kola izbi hora vav germania no hermafrodita merkek,pokri svoite deca arabskite manafin eto I sega arabskiat hermafrodit pak shte gi pokrie.

2020.12.01 | 16:26

3
1 Коледа и Нова година - нападател с неизвестни мотиви, 2 Коледа и Нова година - нападател с неизвестни мотиви, 3 Коледа и Нова година... Германия е ислямистки кенеф. Германските говеда сами си го направиха. Продължава възходът на Източна Европа. Западните дегенерати забогатяха и се отпуснаха. Забравиха, че богатството на държавите им се дължи на пускането на подбрани бели интелигентни хора в държавите им.

2020.12.01 | 16:09

2
България храбро пази турската граница от главорези, ама германските говеда си пренасочват палачите през Гърция и Италия. Упорити самоунищожителни идиоти са. Трябва цяла вечност да ни целуват ръка на нас, българите. Германците са изостанали антирасисти.

Добави коментар

Водещи новини