Преизбраха Ева Майдел за председател на Международното Европейско движение до 2023 г.

  • 20 ноември 2020 10:32

  • 301
  • 4
Преизбраха Ева Майдел за председател на Международното Европейско движение до 2023 г.
©

"С общи усилия на обществото, медиците и учените ще преодолеем пандемията. С амбициозни бюджети и инвестиции в устойчивост ще възстановим икономиката. Най-голямото предизвикателство ще бъде да опазим европейските ценности и солидарност. Това ще бъде основната ми мисия през новия мандат като председател на Международното Европейско движение. Благодаря за доверието на всички 61 национални организации, бизнес и граждански асоциации, политически семейства и други представители на европейските граждани, които подкрепиха кандидатурата ми“. Това заяви българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Ева МайделЕва МайделЕва Майдел е български евродепутат от ГЕРБ. Родена е на 26 януари 1986. Завършила е бакалавър по веднага след преизбирането ѝ за председател на Международното Европейско движение късно вечерта на 19 ноември 2020 г.

Международното европейското движение е най-голямата мрежа от проевропейски организации, в която влизат неправителствени организации, профсъюзи, бизнес организации, политически партии, местна власт от 34 европейски държави. Организацията е създадена преди повече от 70 години, като Ева МайделЕва МайделЕва Майдел е български евродепутат от ГЕРБ. Родена е на 26 януари 1986. Завършила е бакалавър по е първият неин председател жена, както и първият от Източна Европа.

Ева Майдел разговаря с Фон дер Лайен

„През изминалите три години успяхме да върнем Европейското движение в центъра на разговорите за бъдещето на ЕС, за Зелената сделка и работните места, за миграцията и отношенията със САЩ, Китай. Нашата мрежа е мястото, където отделни граждани, бизнеси, граждански организации могат да бъдат част и да влияят на дискусиите по големите теми на европейския дневен ред. Структури като Европейското движение подпомагат европейската интеграция и затвърждават чувството за общи цели, ценности и интереси между обществата от отделните държави в Европа“, допълни Ева МайделЕва МайделЕва Майдел е български евродепутат от ГЕРБ. Родена е на 26 януари 1986. Завършила е бакалавър по, която беше избрана с абсолютно мнозинство от членовете на организацията.

Ева Майдел за коронавируса: Не можем да преодолеем общ проблем поотделно

Novini.bg
301 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
селска пут

2020.11.20 | 13:29

3
ка кво друго да кажа
боковид до 2020

2020.11.20 | 13:31

4
станкедимитрово не е село бе, тва е столицата на фетамините. а тая е на кралицата на фетамините дъщерята - демек принцесата.
хахаха

2020.11.20 | 12:11

2
Коя е тя и кой си ти хахахахаха.... сеянин без колело.... Интересното е при толкова много Български представители, евродепутати и какво ли не, при толкова много срещи и присъствия се оказва, че македонската позиция е чута в Европа, а Българската позиция не. Спят нашите, спят а и не умеят да се мотивират.
ЧИФУТКА МРЪСНА

2020.11.20 | 11:30

1
Еврейски БОКЛУК

Добави коментар

Водещи новини