9 нелегални мигранти са открити в автомобил в Северна Гърция

  • 07 ноември 2020 16:55

  • 481
  • 2
9 нелегални мигранти са открити в автомобил в Северна Гърция
© Getty Images/Guliver (архив)

Седемнайсетгодишен гръцки гражданин е бил задържан, след като полицията в Аспровалта (Северна Гърция) е открила в автомобила, който управлявал, девет чужди граждани без редовни документи, съобщи АНА-МПА.

Всичко по темата:
Мигрантска криза 1544

Тази сутрин на стария път Кавала - Солун задържаният не се подчинил на сигнал от полицейски патрул да спре автомобила и е увеличил скоростта си.

След преследване автомобилът е излязъл от пътя, без от това да пострада никой от пътниците, предаде БТА.

Арестуваха трафикант и мигранти в Северна Гърция

Срещу задържания е образувана преписка за незаконно превозване и трафик на мигранти, незаконно влизане в страната, неподчинение на полицейски орган, опасно шофиране.

Установено е още, че водачът не притежава свидетелство за правоуправление.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
481 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
възмутените

2020.11.07 | 18:23

2
ЕС не налагат визи на САЩ заради това че не премахват визите за България, Румъния, Хърватия и Кипър. Но в същото време ни задължават да приемаме престъпници ''бежанци''.
разочорование

2020.11.07 | 18:15

1
Безсмислено е че са ги открили след като не ги съдят или да ги връщат на правителството в държавата от която се представят че са. Другия вариянт е да се обадят в централата на ЕС и ако искат да изпратят превоз да ги закарат в някоя държава от ЕС която иска да им даде поданство.Защото ако ги приемат в България, след това ЕС задължава сътраната ни да ги приеме. Така Меркел изпрати на Борисов хиляди Африканци и Азиатци който се определят като ''бежанци''.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини