Борис Джонсън: Няма да можем да запазим всички работни места

30 септември 2020 20:25

Борис Джонсън: Няма да можем да запазим всички работни места
©
883 1

Премиерът Борис Джонсън обяви, че страната е пред втора вълна на епидемията, и призова всички, които могат да работят от вкъщи, да го направят.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 22724

Британското правителство се опитва за спаси възможно най-много работни места, но няма да може да спаси всички, заяви днес британският премиер Борис Джонсън, цитиран от ДПА.

"Правим всичко по силите си да спасим всяко работно място", каза той, запитан какво ще стане с 200-те хиляди работни места в хотелиерския и ресторантьорския бранш, след като в края през октомври приключи прилагането на правителствената схема за запазване на заетостта. Положението е трудно, разбира се, и за съжаление не можем да спасим всички работни места, каза Джонсън, предава БТА. 

На съвещание на правителството премиерът засегна и въпроса за епидемията от коронавируса, отбелязва Ройтерс. Той каза, че въздействието на приетите миналата седмица ограничителни мерки няма да се усети веднага и подчерта, че растящият дневен брой на заразените и на смъртните случаи показва колко важно е всеки да продължи да спазва правилата, посочи негов говорител.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 22724

Повече за Коронавирус

corona
Novini.bg
883 1

Свързани новини

Свързани видеа

Коментари (1)

Добави коментар
Даниел

2020.09.30 | 21:58

17721
Тоя е баси циркаджията!

Добави коментар

Водещи новини