Борис Джонсън: Няма да можем да запазим всички работни места

Премиерът Борис Джонсън обяви, че страната е пред втора вълна на епидемията, и призова всички, които могат да работят от вкъщи, да го направят.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 13961

Британското правителство се опитва за спаси възможно най-много работни места, но няма да може да спаси всички, заяви днес британският премиер Борис Джонсън, цитиран от ДПА.

"Правим всичко по силите си да спасим всяко работно място", каза той, запитан какво ще стане с 200-те хиляди работни места в хотелиерския и ресторантьорския бранш, след като в края през октомври приключи прилагането на правителствената схема за запазване на заетостта. Положението е трудно, разбира се, и за съжаление не можем да спасим всички работни места, каза Джонсън, предава БТА. 

На съвещание на правителството премиерът засегна и въпроса за епидемията от коронавируса, отбелязва Ройтерс. Той каза, че въздействието на приетите миналата седмица ограничителни мерки няма да се усети веднага и подчерта, че растящият дневен брой на заразените и на смъртните случаи показва колко важно е всеки да продължи да спазва правилата, посочи негов говорител.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 13961

Повече за Коронавирус

corona

Коментари

  1. 2020.09.30 | 21:58
    Тоя е баси циркаджията!
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

EU

още

Анкета

Кой според Вас ще бъде следващият президент на САЩ?

Кой според Вас ще бъде следващият президент на САЩ?

Избрано от Интернет