ЕП не е доволен от сделката в Брюксел

Не сме доволни от някои аспекти в седемгодишния бюджетен план на Европейския съюз, съгласуван от лидерите на 27-те в Брюксел, това е казал председателят на Европейският парламент (ЕП) Давид СасолиДавид Сасоли63-годишният италианец Давид Сасоли е новият председател на Европейския парламент. Той е бивш, предаде ТАСС.

Ръководителят на органа на законодателната власт на ЕС е допълнил, че е видял в споразумението съкращаване на разходи, които според него са били неоправдани.

"Не можем да намалим финансирането на научни изследвания и на младите хора. Ние получихме някои предложения, но ние искаме да ги разгледаме, обсъдим и да ги подобрим", е казал още той пред журналисти в централата на ЕП в Брюксел.

Президентите и премиерите в нощта срещу 21 юли след продължили няколко дни тежки преговори са се споразумели бюджетът на политически и икономически блок в периода до 2027 г. да възлезе на сумата в размер на 1,8 трилиона евро.

Европейските лидери постигнаха споразумение за пакета за възстановяването на икономиката след пандемията

 

Коментари

 1. 2020.07.22 | 18:08
  СДЕЛКАТА НЕ Е ДОБРА НО ПОД НАТИСКА НА ХЕ.МАФРОДИТА МЕРКЕЛ И БАБО.БА МАКРОН ТРЯБВАШЕ ДА СТАНЕ БЪРЗО, И ВАЖНОТО Е, ЧЕ ТИКВАТА СЕ БИЕ В ГЪРДИТЕ, ЧЕ Е УСПЯЛ...БОЛГАР, БОЛГАР !!!
 2. 2020.07.22 | 15:21
  ОБОБЩЕНИЕ: диво доупоскване на каквото е останало до края на мандата (вкл. достъп до данни от западняците от летището - GDPR) в полза на чужди интереси + ББ президент (мама Меркел вариянт), ако не Карибите за 10 год. и 1 ден с няколко чекмеджета да изтече давност и завръщане в Европа да харчи пари безнаказано (Херо вариянт) = страхотен Холивудски сценарий
  1. 2020.07.22 | 16:32
   не разполага с такива средства в трилиони, нито икономиките ще ги осигурят - освен да печатаме хартийки без покритие като америка фърст
 3. 2020.07.22 | 16:32
  И тиквения като разбра че са го прекарали с 200 и той не е доволен,ама вече го пое с 200 и си траика.
 4. 2020.07.22 | 15:15
  Агенция ИТАР ТАСС са най заинтерасуване ми се струва нещо
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

EU

още

Анкета

Прав ли е Доналд Тръмп да иска оспорване на изборните резултати?

Прав ли е Доналд Тръмп да иска оспорване на изборните резултати?

Избрано от Интернет