Убиецът на Маделин Маккан е отвлякъл и германче?

  • 05 юни 2020 14:52

  • 4296
  • 2
Убиецът на Маделин Маккан е отвлякъл и германче?
© Getty (архив)

Германска прокуратура каза днес, че разследва възможна връзка между случая с британчето Маделин Маккан и германското момиче Инга, изчезнало преди пет години, предаде ДПА.

Инга е била на 5 години, когато е изчезнала безследно, докато е била на пътуване със семейството си в гора близо до германския град Щендал (в източната част на Федералната република) на 2 май 2015 г.

Въпреки обстойното претърсване и разследване, полицията не могла да установи какво се е случило с момичето.

Прокуратурата в Щендал заяви, че разследва възможна връзка между този случай и изчезването през 2007 г. на 3-годишното тогава британско момиче Маделин Маккан от курорт в Португалия.

Разследванията са в ранен етап, а прокуратурата каза, че ще провери дали има данни за връзка между двете изчезвания.

Германски прокурори заявиха вчера, че допускат, че Маккан е мъртва. Прокуратурата в централния град Брауншвайг каза, че разследва 43-годишен германец като заподозрян за убийство по случая. Мъжът е осъждан за множество сексуални престъпления.

Германска прокуратура: Маделин Маккан е мъртва

Според полицията заподозреният в момента излежава дълга присъда за друго престъпление и се намира в затвор в балтийското пристанище Кил.

4296 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2020.06.06 | 11:58

2
Хапчетатааааааа……...
Мизерниците родени от Борисов и Цветанв

2020.06.05 | 17:47

1
Помярския саийт,Абе помяри какъв обиец бе МАСТИИ НЕДНИ ПОМАШКИ ВЛАШКИ МЕЛЕЗИ И КАРАШЪЦИ ОТ ПУМИСКИЯ САИЙТ СЕДЕСАРСКИ МРАСЕН КЕНДЗЕВ И МАСТИИ МРЪСНИ БИКЛУЦИ И МЪРШИ МАЗНИ.

Добави коментар

Водещи новини