Борис Джонсън планира да се върне на работа в понеделник

  • 24 април 2020 07:05

  • 970
  • 3
Борис Джонсън планира да се върне на работа в понеделник
© Getty Images/Guliver

Британският премиер Борис ДжонсънБорис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик - роден на 19 юни 1964 г. в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е планира да се върне на работа в понеделник, за да продължи да ръководи борбата с коронавируса, пише в. "Дейли телеграф", цитиран от Ройтерс.

По-рано този месец Джонсън беше изписан от болница в Лондон, където беше приет, след като даде положителна проба за Ковид-19. След изписването си Джонсън продължи своето възстановяване в премиерската резиденция "Чекърс".

Британският лидер беше критикуван от политици от опозицията и от някои епидемиолози, че е реагирал прекалено бавно на епидемията от коронавируса, отбелязва Ройтерс.

Великобритания е близо до пика на кризата в здравеопазването, като броят на починалите от коронавируса в страната е вече над 18 730, допълва БНР.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Последвайте канала на

Novini.bg
970 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Граждани

2020.04.24 | 09:53

3
Бойко виновен, Борис ви виновен. За лудо работи, за лудо не стой. Няма унижение, дипломите от българия и за тоалетна хартия не стават. Българите плюха и заминаха. Без значение какво ще работим на запад, важно е пари да падат. А в българия чакат на мисия. Норис Джонсън да е жив и здрав, а им блгадарим на запад, че ги научиха на ред, дисциплина, трудолюбие.. Ако бяха ни пуснали през граници 1968/1970 може би животът ни би от 30 години не затворени у домове в българия без работа, а бяхме млади. Дано бог се смили на прокудените българи на запад, поостаряха, но да са ни живи и здрави и да слушат, че тук 2 клана, юуробаджанаци, шокой няма. Бб е по малкото зла, но.. Все тая вече, безразлично. Душите ни са отвън България. Аман заман от комунистически изчадия.
гл шеф

2020.04.24 | 08:38

2
от. гл шеф.на тайно разузнаване. започваме на всички заразяването всеки щеси понесе наказанието само в България. пак сме. ние румен. не е той. не вписва нищо румен нищо незнае сега за Вашето заразяване и смърт. защото румен ни. спираше да неви. заразиме. БОРИС ДЖОНСЪН ние ви помогнахме и. ви. факсинирахме и изчистихме. бъдете здрав. и хиляди дълголетия. заслугата. за. да бъдете здрав е. на нашият румен. той. ни. каза. дави. помогнеме. румен е. много съжалителен и затова си пати. но България много има да пати. от [ нас ]
шоуто

2020.04.24 | 07:18

1
на Бил Гейтс , Ротшилд и Юдомасонската световна мафия . Нали щеше да умира от смъртоносния вирус,като Домусчиев. След две години ,колкото ще продължи това ,ще се молите да ви чипират ,за да се върне старото положение .До тогава приятно гледане.

Добави коментар

Водещи новини