Приятелката на Борис Джонсън: Времената бяха тежки

  • 13 април 2020 15:18

  • 1867
  • 0
Приятелката на Борис Джонсън: Времената бяха тежки
© Getty (архив)

Аз минах през тъмен период, това е заявила приятелката на Борис ДжонсънБорис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик - роден на 19 юни 1964 г. в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е – Кари Саймъндс, предаде Скайнюз.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 32996

Интимната партньорка на министър-председателя на Обединеното кралство е разказала в публикации в социалните мрежи как е прекарала изминалата седмица, когато стопанинът на "Даунинг стрийт" 10 е бил в болница заради коронавирус. "Времената бяха тежки. Сърцето ми се свиваше от притеснение. Това е реакцията на всеки нормален човек", е посочила още тя.

Британският премиер бе изписан от болница

Бившата шефка на отдела за комуникации на Консервативната партия е благодарила на всички, които са я окуражавали в тежките за нея дни. "Хората, които заслужават най-дълбокия поклон и уважение, са работещите в лондонската болница "Сейнт Томас". Аз никога няма да мога да им се отплатя, както подобава, и благодарността ми към тези хора е безкрайна", е заявила  32-годишната жена.

Саймъндс, която се очаква да стане майка през лятото, е призовала бъдещите родители да следват препоръките на лекарите, ако са заразени с COVID-19. Тя е имала симптоми на заразата, но не преминала през тест.

Борис Джонсън благодари на болничния персонал

Скапани имигранти…

Приятелката на Джонсън също е посочила, че  ще се присъедини  към него. Политикът след изписването си днес е отпътувал за резиденцията на британските премиери "Чекърс" (на около 60 километра от Лондон).

"Все още не е ясно, кога британският премиер ще се върне на работа. Дотогава неговите функции ще бъдат изпълнявани от външния министър Доминик Рааб", посочи още Скайнюз.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

 

 

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
Валери Зайцев
1867 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини