Британският външен министър ще има последната дума за карантинните мерки на Острова

  • 07 април 2020 12:38

  • 996
  • 0
Британският външен министър ще има последната дума за карантинните мерки на Острова
© Getty Images/Guliver

Британският външен министър Доминик Рааб, който ще ръководи британското правителство, докато премиерът Борис ДжонсънБорис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик - роден на 19 юни 1964 г. в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е е в интензивно отделение, ще вземе решение дали карантинните мерки във връзка с коронавируса да бъдат променени. Това заяви днес министър Майкъл Гоув, цитиран от Ройтерс.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 32987

Гоув изтъкна, че в понеделник обявеното преразглеждане на карантинните мерки няма да бъде отложено заради отсъствието на премиера Джонсън.

Взимането на решение "няма да бъде отложено. Това решение ще бъде взето колективно от членовете на кабинета, а последната дума ще е на външния министър", изтъкна Гоув.

Без промяна в състоянието на Борис Джонсън

На британския премиер Борис ДжонсънБорис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик - роден на 19 юни 1964 г. в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е, който прекара нощта в интензивно отделение, след като преди дни даде положителна проба за коронавирус, му е бил подаден кислород, но не е поставен на респиратор, заяви пред радио Би Би Си Гоув, предаде Франс прес, цитирана от БТА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
Novini.bg
996 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини