Зловеща шега в Ирландия с коронавируса

Ирландският министър на здравеопазването Саймън Харис заклейми като отвратителна разпространявана шега, свързана с коронавируса, при която шегаджията кашля в лицето на непознат и после пуска в мрежата видеоклип, предаде Ройтерс.

На пресконференция днес Харис каза, че той самият е станал мишена на този номер. "Това не е игра, отвратително е това да набележиш хора от своята общност, предимно възрастни хора, да се доближиш и да се изкашляш в лицето им и да ги заснемеш, а после да се разсмееш и да избягаш", каза министърът. Той разказа, че докато вървял по улицата от офиса си към сградата на правителството, мъж и жена се изкашляли пред него, след което избягали със смях.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 12660

Предприемчиви стриптийзьорки започнаха да доставят храна по домовете

"Само си помислете дали това не е била вашата собствена баба, дядо, майка, баща, някой ваш приятел със здравословни проблеми", заяви Саймън Харис. Той припомни, че всичко това се случва, докато "виждаме как в Италия, в Европейския съюз умират по няколкостотин души на ден".

Говорител на полицията каза, че тя е информирана за клиповете с кашлици из социалните мрежи и че подобни действия може да представляват престъпление. В понеделник един тийнейджър е бил арестуван за подобно нарушение на обществения ред в южното графство Уотърфорд, добави говорителят.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 12660

Повече за Коронавирус

corona

Коментари

  1. 2020.03.26 | 09:49
    После ще си кашля зъбите шегаджията. Днес в метрото имаше една пиянка на косъм беше. Като разбра накъде отиват нещата бързо изтрезня чичака.
  2. 2020.03.25 | 22:32
    аааххаахахаххаха БУАХААХХААХАХАХХА аз бях
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

EU

още

Анкета

Как ще се развие конфликтът в Нагорни Карабах?

Как ще се развие конфликтът в Нагорни Карабах?

Избрано от Интернет