Макрон: Срещата на НАТО бе позитивна и конструктивна

Френският президент Еманюел МакронЕманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 г. в град Амиен. Той е най-младият президент на определи срещата на върха на НАТО като "позитивна" и "конструктивна", предаде БТА, цитирайки АП.

Припомяме, преди по-малко от месец Макрон обяви, че алиансът е в "мозъчна смърт". На пресконференция днес Макрон отново заяви, че стои зад думите си, като изтъкна, че те са предизвикали дебат в НАТО по важни стратегически проблеми, а "когато има лед, са нужни ледоразбивачи", но добави, че е прекалено рано за се твърди, че всички съюзници са съгласни по бъдещите приоритети на съюза. По думите му все още има разногласия, които трябва да бъдат решени през следващите месеци. Френският президент потвърди и призива си за връщане към диалог с Русия с цел засилване на доверието и сигурността на континента.

Еманюел Макрон: НАТО е в мозъчна смърт

Коментари

 1. 2019.12.05 | 07:06

  САМО ТУК РУСКИТЕ ЛАЙКУЧКИ СЕ ДЪРПАТ

 2. 2019.12.04 | 22:27

  НАТО и ЕС са изчерпани,нямат алтернатива,и в Англия го разбраха първи,тези два съюза се основават на демагогия и лъжа внощение че се прави и се постига нещо а същност дори теглят назад и твардят колко напредват,скоро всичко ще свърши,няма как Белгия и Холандия да са на половината на България и да са по богати от цяла източна Европа,в Холандия и Белгия не можеш да изкопаеш 100кг желязо,няма как да имаш много пари а да нямаш покритие зад тях пот форма на ресурси-невазможно е невиждам за какво въобще сме съюз с тия който няма нищо,ако вземете една банкноти и я запалите ще изгори и изчезне нали,стотинките може да се претопят и пак ще останат, металните стотинки в Белгия и Холандия дори са внос от други държави металът е внос от друга държава той не е тяхен дори така че тъпите глупаци който ДЕМАГОКСТВАТ тук в сайта на всички ни е ясно че са платени!!!!

  1. 2019.12.04 | 22:42

   много правилно колега.европа е бедна на ресурси,което е наи важно,но е принудила Българи и Румънци да са и супер роби,Поляци,Унгарци,иЧехоСловаци един сантиметър по добре от нас.

 3. 2019.12.04 | 20:58

  Ей, ла*но френско, купи си лубриканти и помпай бабето докато още мърда, че времето си минава. То е ясно, че за политик изобщо не ставаш...

  1. 2019.12.04 | 21:08

   БЕ Я СИЙБИ МАЙКАТА РЕЗНЯК

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

EU

още

Анкета

Одобрявате ли оставката на Марк Рюте?

Одобрявате ли оставката на Марк Рюте?

Избрано от Интернет