Германия: Иран поставя под риск цялото ядрено споразумение

04 ноември 2019 19:19

Германия: Иран поставя под риск цялото ядрено споразумение
© Getty Images/Guliver
404 2

Германският външен министър Хайко Маас заяви, че най-новата стъпка на Иран към отдалечаване от ядреното споразумение от 2015 г. крие риск за целия документ, предаде Асошиейтед прес.

Маас определи като "неприемливо" иранското решение от по-рано днес да започне да използва по-голям брой центрофуги.

Пред репортери в Унгария германският министър посочи, че "действията на Иран в крайна сметка не представляват нищо друго освен излагане на риск на цялото ядрено споразумение".

Маас допълни, че Германия очаква Иран "да се върне към пълно спазване на задълженията си" по документа.

Иран заяви, че решението за центрофугите е пряк резултат от оттеглянето на президента на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския от документа преди повече от година.

По силата на договора Техеран ограничи обогатяването си на уран в замяна на премахване на икономически санкции.

БТА
404 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
И ти ли, Бруте?

2019.11.05 | 14:46

2

И ти ли си сатанист-лъжец, Хайко?!
Защо манипулираш и зомбираш народите от ЕС, човечеството, в т.ч. и немския народ, който е ДУХОВЕН Водач на човечеството в настоящата, Немската културна епоха, в сегашната Арианска коренна раса?!
Знаеш, че американските политици-сатанисти неоснователно погазиха договора с Иран и първи предизвикаха иранците, че неоснователно налагат санкции, в т.ч. и на Иран, ..., но шикалкавиш?!
Не знаеш ли, че поради разпореждащия се в душите им Сатана (същия: Антихрист, Мамон, МефисТофел(др.евр.ез.)=ПогубителЛъжец, Ариман, Веелзевул...), и като следствие ‒ тяхната дегенерация (дегенерат=духовен изрод), алчните американски политици-тъпанари се изживяват като Богове на които всичко е позволено, поради което ще бъдат Негова компания в Осмата сфера, т.е. ще отпаднат от човешката ДУХОВНА еволюция или, казано иначе, ще „врят в Казана на Преизподнята“? И ти ли, вървейки против Законите на Новото време, искаш да си изработиш такава Съдба?

скоро

2019.11.05 | 11:56

1

скоро чичо сам ще ги избомби персите.

Добави коментар

Водещи новини