Борис Джонсън разочарован, че Брекзит няма да се състои днес

Британският премиер Борис ДжонсънБорис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик - роден на 19 юни 1964 г. в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е изрази разочарованието си, че Брекзит няма да се състои днес въпреки множеството му обещания, но добави, че ако британците гласуват за него, Великобритания ще напусне ЕС най-късно през януари, предаде Ройтерс.

"Разбира се съм изключително разочарован, че Брекзит няма да е днес. Имахме прекрасна сделка на масата, Камарата на общините гласува за нея, но след това гласува за отлагане. Този парламент просто няма да приеме Брекзит, твърде много хора там са против Брекзит. Ние имаме готова за микровълнова фурна сделка, нека просто да я сложим във фурната щом приключим с изборите на 12 декември и да я осъществим", каза Джонсън.

"Ако гласувате за нас и ние прокараме програмата си, можем да излезем от ЕС най-късно до януари догодина", заяви британският премиер.

Коментари

  1. 2019.11.01 | 08:21

    Гари Бъзи !

  2. 2019.10.31 | 22:25

    Обещания. Обещаваше, че ще ги извлече и насила до утре. Нищо полезно не е направил на практика. Излъга кралицата, наруши някакви закони и съда го нарита. Но обещава на едро за още власт. Рядко нагло парче.

  3. 2019.10.31 | 19:32

    Аиде Джонсън,отивай да се давиш в канавката както обеща.

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

EU

още

Анкета

Следите ли вота за президент на САЩ?

Следите ли вота за президент на САЩ?

Избрано от Интернет