Елизабет II: Европейците да могат да останат в страната ни след Брекзит

Гражданите на Европейския съюз да могат да останат в нашата страна след излизането ни от блока, това е казала британската кралица Елизабет IIЕлизабет IIЕлизабет II (на английски: Elizabeth II), пълно име Елизабет Александра Мери (Elizabeth Alexandra Mary) е кралица и, предаде Скайнюз.

Държавният глава на западноевропейската монархия днес е произнесла традиционното си тронно слово в парламента. "Новият проектозакон на правителството на Борис ДжонсънБорис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик - роден на 19 юни 1964 г. в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е ще положи основата на честна, съвременна и справедлива система, от която ще могат да се възползват хора от цял свят", е подчертала тя пред депутатите от Камарата на лордовете (горната камара на парламента в Лондон).

Елизабет IIЕлизабет IIЕлизабет II (на английски: Elizabeth II), пълно име Елизабет Александра Мери (Elizabeth Alexandra Mary) е кралица и е посочила още, че приоритет на органа на изпълнителната власт е излизането на Великобритания от ЕС (Брекзит) на 31 октомври.

По думите на лидера на Обединеното кралство сред другите основни задачи на Даунинг стрийт 10 са били увеличение на минималното почасово заплащане на труда до ниво от 10,5 паунда, както и радикална реформа в системата за здравно осигуряване.

Кралицата е била съпровождана от сина си – престолонаследника принц Чарлс, а не от съпруга си. Наскоро роденият през 1921 г. принц Филип е обявил, че се оттегля от публичните изяли заради преклонната си възраст.

 

Коментари

  1. 2019.10.14 | 18:09

    само маймуни и талибани

  2. 2019.10.14 | 18:08

    то останаха ли европейци...

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

EU

още

Анкета

Как според Вас протича кампанията за президент на САЩ?

Как според Вас протича кампанията за президент на САЩ?

Избрано от Интернет