Две жени обвиниха Борис Джонсън, че ги е опипвал преди 20 години

  • 30 септември 2019 12:14

  • 823
  • 2
Две жени обвиниха Борис Джонсън, че ги е опипвал преди 20 години
© gettyimages (архив)

Обвиненията, че преди 20 години сегашният британски премиер Борис ДжонсънБорис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик - роден на 19 юни 1964 г. в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е е опипал две жени, помрачиха конференцията на Консервативната партия, предаде БТА, цитирайки Ройтерс.

Говорител на Джонсън отрече твърдението. Журналистката Шарлът Едуардс написа във в. "Сънди таймс", че Джонсън я е опипал на обяд през 1999 г., когато е бил редактор на сп. "Спектейтър". "Под масата усещам ръката на Джонсън на бедрото си. Той го ощипва", пише тя, добавяйки, че сегашният премиер я е накарал внезапно да се изправи. След обяда Едуардс споделила преживяването си с жена, която стояла от другата страна на Джонсън. Тя също заявила, че тогавашният редактор на списанието я е опипал.

"Това обвинение е невярно", заяви говорител на премиера пред медиите.

Филип Епитропов
823 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2019.09.30 | 13:26

2

Само опипал ли ги е ? Ако не ги е изчукал и то отзад , в устата и отпред , е направил голяма грешка ! Затова те сега му отмъщават !

2019.09.30 | 12:33

1

Еех, Бо Джо, поведението ти в политиката не показва, че си праволинеен, а че си инат като магаре. Но да знаеш, от това губят само Британците. А това, което пишат двете ти колежки, е отделен въпрос за размишление, като се има Турско-еврейския ти произход.

Добави коментар

Водещи новини