Смъртта на 16-годишна актриса - резултат от случайно обесване?

Резултатите от съдебно-медицинската експертиза на 16-годишната британска актриса Миа-Лесиа Нейлър, която загина през април, сочат, че тийнейджърката се е обесила случайно и ''категорично против нейното желание''.

Момичето бе намерено обесено в пристройка към дома ѝ в източен Лондон, но все още е било живо, когато пристигнал медицинският екип. За жалост Нейлър умира малко по-късно в болницата.

,,Наистина не вярвам, че тя е искала да се обеси'', сподели баща ѝ. По думите му вечерта преди инцидента са ѝ се поскарали с майка ѝ заради слабите оценки в училище, но като цяло тя е била ''едно щастливо момиче''.

,,В случая не можем да говорим за доброволен акт на самоубийство. Моето заключение е, че момичето е издъхнало в болницата заради фаталния натиск, който е упражнило около врата си, но категорично белезите, които забелязах, не са на човек, който иска да се обеси. Може би е искала да поизплаши родителите си, но определено тук става въпрос за един много нещастен инцидент'', обобщил е резултатите патоанатомът, цитиран от медиите на Острова.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RIP-(@mya.lecia) on

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

EU

още

Анкета

Как според Вас протича кампанията за президент на САЩ?

Как според Вас протича кампанията за президент на САЩ?

Избрано от Интернет