Туск за Борис Джонсън и Брекзит: Ние всички сме жертви на вътрешната политика във Великобритания

Британският премиер Борис ДжонсънБорис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик - роден на 19 юни 1964 г. в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е може да реши да реализира Брекзит на всяка цена само и единствено, за да уреди вътрешнополитически въпроси.

Това заяви председателят на Европейския съвет Доналд Туск, цитиран от Ройтерс. "Главният политически проблем с Брекзит е ситуацията вътре във Великобритания. Емоциите, свързани с това, показват, че ние всички сме жертви на британската вътрешна политика", каза Туск вчера по частния телевизионен канал Те Фау Ен 24.

"Не е изключено, че Борис ДжонсънБорис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик - роден на 19 юни 1964 г. в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е ще поиска да изведе Великобритания от ЕС на всяка цена, само заради вътрешни интереси", добави Туск.

Коментари

 1. 2019.08.31 | 16:27

  Един ден по-голямото циган напсувало на учителката внучето, ц на 10 г, а б. На 2...учителката се развила, майката като отвори една уста, та чак на горните етажи, видя, че на глава с цигането и си тръгна, внучето й ше учи с малкото циган. Не всеки може да отиде в друг град, а навремето българина.. Хвърчеше.. Кой хвърчи ниско пада. И затова не всичко е образование. И добър човек, и да помагаш на българин съученик в беда, а не да изключва телефони, да блокираш.. Нищо не е искал, в сф временно, но и ти в провинция при цигането. Човек с човек се среща, ама планина с планина не. Лични неща, но не боли за някои бг с претенции без покритие, а на някои драскачи, не сме на мама и ТАТИ щерки, но са били занаятчии известни и не са ни лишава ли. С труд, а не с крадене. Ако са имали пари можело е и нагоре, но си бяха известни обущар, шивачи, готвачи преди 1944,но бб глад и мизерия, а сорос и бб и цц са милиардери, с наши пари лесно помен се прави на запад, гладнички те ми мързеливи шофьор багерист

 2. 2019.08.31 | 16:15

  Със сделка без сделка много умни българи ще останат на острова. На бб циганите ги връщат, защото са неуки, защото бб да продължи, защо.. Неговите и на сорос. Българи нет, а те ще учат,,, аз съм българче, обичам нашите планини зелени, българин да се наричам първа радост е за мене хохохо нерде българин Ва бате хихихи

 3. 2019.08.31 | 15:47

  Мога да кажа със сигурност, че двадесет и седем глави, са по-умни от една. Опровергайте ме, ако можете.

 4. 2019.08.31 | 14:27

  Хахахаха че той човека си каза че те излизат на 31 окт. Няма германци и французи да решават кво да става в Европа.

 5. 2019.08.31 | 09:41

  a kaklvo da napravi coveka kato prestapnate hvatka ne evropeiskite pederasi i hemafroditi ne go puskat da izleze ot tazi prestapna shaika ot seksualno izvrateni urodi.

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

EU

още

Анкета

Одобрявате ли оставката на Марк Рюте?

Одобрявате ли оставката на Марк Рюте?

Избрано от Интернет