Осъдиха поляци, плашили със смърт принц Хари заради расова изневяра

Двама тийнейджъри са били осъдени заради отправените смъртни закани към Принц ХариПринц ХариПринц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на английски Henry Charles Albert David),, предаде Скайнюз.

Михал Шевчук, на 19 години, е бил признат за виновен в агитация на тероризма и разпалване на расова омраза. Магистратите в Лндон са постановили той да прекара зад решетките четири години и три месеца. Съдът е признал за виновен по същите обвинения и 18-годишния Оскар Дун-Корочовски. Той е бил осъден на година и половина лишаване от свобода.

Тийнейджърите от полски произход са заплашили внука на британската кралица Елизабет IIЕлизабет IIЕлизабет II (на английски: Elizabeth II), пълно име Елизабет Александра Мери (Elizabeth Alexandra Mary) е кралица и със смърт заради сватбата му с американската актриса с негърска кръв Меган МаркълМеган МаркълМеган, херцогиня на Съсекс (на английски: Meghan, Duchess of Sussex), родена Рейчъл Меган Маркъл (на английски:. Те са заявили, че с брака си третият в престолонаследието на короната на Обединеното кралство е изневерил на чистота на бялата раса.

Шевчук и Дун-Кочоровски са били част от крайнодясната организация Sonnenkrieg Division (Дивизия "Слънчева война").

 

 

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

EU

още

Анкета

Кой според Вас ще бъде следващият президент на САЩ?

Кой според Вас ще бъде следващият президент на САЩ?

Избрано от Интернет