Гледай на живо

Евро 2020: "Трето полувреме" преди Германия - Украйна

Ердоган поздрави Зеленски за победата на изборите в Украйна

25 април 2019 11:32

Ердоган поздрави Зеленски за победата на изборите в Украйна
© Getty Images/Guliver (архив)
477 2

Президентът на Турция Реджеп Тайип Ердоган поздрави Володимир ЗеленскиВолодимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога за победата на президентските избори в Украйна, предаде агенция ТАСС, като се позова на източници от администрацията на турския лидер.

Ердоган проведе телефонен разговор с новия президент на Украйна Зеленски. В хода на разговора той поздрави Зеленски с победата на произвелите се избори, заяви източникът.

Вторият тур на президентските избори в Украйна се състоя на 21 април. Володимир ЗеленскиВолодимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога получи 73,22 процента от гласовете, а неговият съперник Петро ПорошенкоПетро ПорошенкоПетро̀ Олексийович Порошѐнко (на украински: Петро Олексійович Порошенко) е роден на 26 септември - 24,45 на сто.

Официалните резултати ще бъдат съобщени до края на април, а встъпването в длъжност трябва да стане до 3 юни, отбелязва ТАСС.

БТА
477 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Lissa

2019.04.25 | 21:10

2

И︆︆ск︆︆аш л︆︆и да с︆︆е на︆︆ме︆︆ри ж︆︆ен︆︆а за ед︆︆на н︆︆о︆︆щ? Д︆︆об︆︆ре до︆︆шл︆︆и на >︆︆>︆︆> w︆︆w︆︆w.︆︆S︆︆e︆︆x︆︆y︆︆d︆︆r︆︆o︆︆m.︆︆C︆︆o︆︆m
***************************************************************
Не в момента с момичета? Да, всички хора обичат големи неща и дълги действие. Опитайте >︆︆>︆︆> >︆︆>︆︆> w︆︆w︆︆w.︆︆X︆︆X︆︆m︆︆ac︆︆ho.︆︆C︆︆o︆︆m

да

2019.04.25 | 17:12

1

гринго е новия западен проект, да подмени стария овехтял. за тива всички му се радват и поздравяват. да даде нови надежни и да се продължи по старому. тоя глупак всичко го уважаваха и обичаха като актьор, а сега ще стане на мекере и всички ще го мразят.

Добави коментар

Водещи новини