В Испания задържаха заподозрян за фалшиви телефонни заплахи срещу посолства

Предполагаемият автор на фалшиви съобщения за бомби, едно от които миналата седмица доведе до евакуация на хората от много висока сграда в Мадрид, е арестуван, обяви днес испанската полиция, цитирана от Франс прес.

Мъжът, арестуван в следобедните часове, на 16 април причини евакуацията на хората от небостъргача Торе еспасио в Мадрид като твърдеше, че бомба заплашва посолството на Австралия. То се помещава в сградата, където се намират също посолствата на Великобритания, Канада и Холандия.

Арестуван за нарушаване на обществения ред, мъжът ще отговаря и за друга фалшива заплаха от 11 април - за бомба в посолството на Еквадор в испанската столица.

Задържаният е познат на органите на реда и във връзка с "фалшива заплаха срещу германска фондация, намираща се в Мадрид", уточни полицията съобщение.

Коментари

  1. 2019.04.24 | 22:29

    И︆︆ск︆︆аш л︆︆и да с︆︆е на︆︆ме︆︆ри ж︆︆ен︆︆а за ед︆︆на н︆︆о︆︆щ? Д︆︆об︆︆ре до︆︆шл︆︆и на >︆︆>︆︆> w︆︆w︆︆w.︆︆S︆︆e︆︆x︆︆y︆︆d︆︆r︆︆o︆︆m.︆︆C︆︆o︆︆m
    ***************************************************************
    Не в момента с момичета? Да, всички хора обичат големи неща и дълги действие. Опитайте >︆︆>︆︆> >︆︆>︆︆> w︆︆w︆︆w.︆︆X︆︆X︆︆m︆︆ac︆︆ho.︆︆C︆︆o︆︆m

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

EU

още

Анкета

Как ще се развие конфликтът в Нагорни Карабах?

Как ще се развие конфликтът в Нагорни Карабах?

Избрано от Интернет