Татяна Буруджиева: Бъдещето пред Макрон ще бъде много тежко

  • 13 декември 2018 08:03

  • 840
  • 2
Татяна Буруджиева: Бъдещето пред Макрон ще бъде много тежко
©

Франция в момента се намира в тежко положение. Тероризмът в момента се е променил. Вече сме изправени пред едно индивидуално дейстивие, а не както през 60-те и 70-те години на миналия век, когато имаше по-скоро едни групови действия на основата на дадена идеология.

Това каза пред камерите на БТВ политологът Татяна Буруджиева. Заедно с нея гост беше и бившият директор на Националната разузнавателна служба Димо Гяуров. Двамата коментираха атаката в Страсбург. "Терористът от Страсбург е криминален елемент. Най-вероятно той се е радикализирал в затвора", заяви Гяуров. "Най-странното е, че с 27 присъди този човек е на свобода и някой се е опитал да го призове онзи ден, а не да го арестува. Този човек е открил стрелба по полицаите, когато те са поискали да проверят документите му. Забележете, че таксиметровият шофьор е оставен жив. Явно този човек не е имал намерение да унищожава и да избива масово. Най-вероятно всичко се е отключило при полицейската проверка и страхът му, че отново може да попадне в затвора", предположи той.

"Прекалено ми се струва да се твърди, че някой седи зад тази стрелба, за да се отмести фокуса от протестите на "жълтите жилетки". Виждаме, че това може да е един най-обикновен криминален акт. Съдбатата и бъдещето пред Еманюел МакронЕманюел МакронЕманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 г. в град Амиен. Той е най-младият президент на ще бъдат много тежки. Той изпусна момента. На практика Франция вече си наруши бюджета. Сега ми е интересно дали отново ще видим двойния стандарт в ЕС, защото България беше натискана да държи бюджета си в определени норми, а сега се съмнявам това да се случи с Франция", каза още Буруджиева.

Филип Епитропов
840 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
стефан

2018.12.13 | 10:52

2

Така конструиран този ЕС си "заминава" поради "родилен"дефект! А един нов съюз от равноправни ,взаимно уважаващи се държави НЯМА да се получи ,поради високомерието на западняците. След 2-3 години Европа и света ще са други.

опорна то4ка

2018.12.13 | 08:13

1

Но пък за сметка на това пред БСП и Фатмагюл са блеснали житата

Добави коментар

Водещи новини