Имиграцията е майката на всички проблеми, смята германският вътрешен министър

  • 06 септември 2018 08:13

  • 1252
  • 4
Имиграцията е майката на всички проблеми, смята германският вътрешен министър
© Булфото

Германският министър на вътрешните работи Хорст Зеехофер отправи яростна атака срещу имиграцията в Германия и изглежда е защитил крайнодесните протестиращи в Кемниц, пишат няколко германски издания, предаде Франс прес.
В кулоарите на заседание на своята партия Християнсоциален съюз силно консервативният Зеехофер казал, че "имиграцията е майката на всички проблеми в Германия", пишат вестниците "Велт" и "Билд".


Министърът, който бе в основата на сериозна правителствена криза през юни-юли, свързана с политиката за прием на мигранти, каза, че разбира, че хората се бунтуват като в Кемниц след убийството на 35-годишен мъж, заради което един сириец и двама иракчани бяха пратени във временния арест. "Това не превръща тези гневни хора в нацисти", е казал той, според участници в срещата на ХСС.

Зеехофер припомнил, че на първо място е било извършено брутално престъпление и добавил, че дебатите, които са последвали, са затъмнили отправната точка на шествията на крайната десница.
Изявленията на Зеехофер идват в момент, в който неговата партия се готви за избори на 14 октомври в Бавария. Там тя е застрашена да изгуби мнозинството си, докато крайната десница Алтернатива за Германия може да постигне значителен пробив.

Последвайте канала на

Novini.bg
1252 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
асд

2018.09.06 | 15:08

4
кога германия ще се освободи??? и дали някога ще се случи това изобщо???
германците са цивилизационно кастрирани от "партньорите" си.
Бай Пешо

2018.09.06 | 10:10

3
Капиталзмът е майката на проблемите, имиграцията е само бащата! В една комунистическа страна политик като Меркел и ортаците й най вероятно щяха да са в Белене... нямаше да командват...
ааайнннцее цвваййннце

2018.09.06 | 09:22

2
Открихме топлата вода урраааа
а КОЙ

2018.09.06 | 08:23

1
организира това нашествие?? И КОЙ ГО СПОНСОРИРА??

Добави коментар

Водещи новини