Брижит Макрон: Не се чувствам първа дама, въпреки че осъзнавам отговорността

  • 27 април 2018 18:32

  • 6181
  • 5
Брижит Макрон: Не се чувствам първа дама, въпреки че осъзнавам отговорността
© Getty Images

Съпругата на президента на Франция Еманюел МакронЕманюел МакронЕманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 г. в град Амиен. Той е най-младият президент на - Брижит, сподели в интервю за френски медии, че напредва с малки стъпки в ролята си на първа дама, предаде Франс прес.

"В мислите си аз съм съпругата на Еманюел МакронЕманюел МакронЕманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 г. в град Амиен. Той е най-младият президент на, а не тази на президента на републиката. Не се чувствам първа дама, въпреки че осъзнавам отговорността", заяви Брижит Макрон пред в. "Монд" и медията Ер Те Ел.

"Първата дама е тук, без да бъде тук. Тя не трябва преди всичко да е натрапчива, защото тя не е била избрана от избирателите", сподели 65-годишната Брижит Макрон.

Тя разказа, че продължава да води нормален живот, да поддържа редовни контакти със семейството си, с децата и внуците си, да се среща с хората.

В интервюто Брижит Макрон допълва, че сравнения с нея съпругата на американския президент Мелания Тръмп живее при много повече ограничения. Тя припомни, че от съобръжения за сигурност, Мелания трябва да се съобразява с определени изисквания. "Мелания не може нищо да направи. Тя дори не може да отвори прозорец в Белия дом. Тя не може да си подаде носа навън. А аз всеки ден съм вън, из Париж", каза Брижит Макрон.

Първата дама на Франция признава, че съжалява, че сега няма такива моменти, в които да е напълно "изключила", в които да се чувства напълно спокойна и това й тежи. "Сега имам чувството, че всяка дума е дума, изречена в повече. Човек трябва да се сдържа непрекъснато", разказва тя.

За Мелания Тръмп, с която прекара известно време по-рано тази седмица във Вашингтон, Брижит Макрон казва, че е "мила и очарователна, интелигентна и много открита".

"Споделяме същото чувство за хумор и когато сме двете, се смеем много". Тя е жена с характер, но която се старае да го прикрива. Тя се смее с лекота на всичко, но го показва все по-малко и по-малко", допълва Брижит Макрон.

Последвайте канала на

БТА
6181 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Ввв

2018.04.29 | 14:55

5
По-скоро първа баба!!!

2018.04.29 | 14:55

4
Как да се чувстваш дама, като живееш с педерунгел!

2018.04.28 | 22:14

3
ДА ВИ ГО ТУРИМ НА СИТЕ У @ А НА ГОСТА И В УСТЪТЪ !

2018.04.28 | 12:23

2
IRON MAIDEN фъф франция ?!?!?!? кога ????тва плакат ли е ???
гост

2018.04.28 | 12:23

1
Добре, че поне си се научил да пишеш

Добави коментар

Водещи новини