Доналд Туск и Тереза Мей разговаряха за Брекзит

  • 06 април 2017 21:34

  • 3600
  • 1
Доналд Туск и Тереза Мей разговаряха за Брекзит
© Facebook/ Donald Tusk

Доналд Туск се срещна с Тереза МейТереза Мей Тереза Мей - британски политик Тереза Мей (по баща Брейзър) е родена на 1 октомври 1956 г. в. Председателят на Европейския съвет посети британската столица днес.

Разговорите бяха определени като приятелски и полезни за намаляване напрежението между ЕС и Великобритания след Брекзит.
Днешната среща на двамата политици бе първата след като Тереза МейТереза Мей Тереза Мей - британски политик Тереза Мей (по баща Брейзър) е родена на 1 октомври 1956 г. в активира член 50 от Лисабонския договор, уточнява БНР,

След приключването на разговорите, Доналд Туск отбеляза, че те са протекли успешно. По димите му той е останал доволен от намерението на Тереза МейТереза Мей Тереза Мей - британски политик Тереза Мей (по баща Брейзър) е родена на 1 октомври 1956 г. в Великобритания да запази дълбоките и специални отношения с ЕС. Той отговори лаконично с "не" на въпроса дали е станало дума за Гибралтар. Премиерът Тереза МейТереза Мей Тереза Мей - британски политик Тереза Мей (по баща Брейзър) е родена на 1 октомври 1956 г. в обаче отбеляза, че няма да има преговори за суверенитета на Гибралтар без съгласието на населението на задморската територия.

Борислава Бибиновска
3600 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2017.04.07 | 06:57

1
ще организират гей/лесбийски парад

Добави коментар

Водещи новини