Разтрогнаха брак заради онлайн флиртуване

  • 13 май 2014 19:13

  • 1101
  • 1
Разтрогнаха брак заради онлайн флиртуване
©

Френски съд постанови, че посещението на сайтове за онлайн запознанства е равносилно на нарушение на брачните задължения и се смята за достатъчно основание за развод.

Съдът в южния град Екс-ан-Прованс разглеждал делото за развод на 43-годишния Бруно и 43-годишната му съпруга Натали, които сключили брак през 1990 г.

Двамата имали три деца, преди да решат да се разделят през 2008 година. Още докато били семейство обаче, Натали флиртувала с други мъже в уеб сайт за запознанства, наречен Netlog. Там тя се представяла за самотна дама. Палавата Натали си разменяла с ухажорите интимни снимки.

В своя защита засегнатата съпруга твърди, че се е отдала на виртуални забежки, защото по време на брака си е страдала от депресия, пише "Новинар".

Магистратите обаче не се трогнали от диагнозата и решили, че „търсенето на извънбрачни отношения е обидно поведение към мъжа” и затова раздялата е по вина на жената. Френският закон гласи, че съпрузите си дължат взаимно уважение, вярност и помощ.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1101 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.05.14 | 21:49

1
А интернет чикиджиите,за изневеряващи ли се считат?Излиза,че от виртуално комуникиране,може да се разведе една десета от света

Добави коментар

Водещи новини