Хазяин тества наемателки със секс

  • 21 януари 2014 21:32

  • 5374
  • 2
Хазяин тества наемателки със секс
©

Разкрепостен хазяин иска от бъдещите си наемателки да правят секс, преди да им даде жилището си за временно ползване. Мъжът от шведския град Малмьо тествал интимно бъдещите си квартиранти, за да се убеди, че квартирата му ще отиде в надеждни дами.

За поредната изцепка на хазяина със слаб ангел съобщила в полицията 24-годишна студентка. Тя прочела невинната му обява в сайт за недвижими имоти. Младата жена започнала да води кореспонденция с похотливеца и скоро след това той й сервирал плътската клауза в договора, пише "Новинар".

Мъжът изобщо отказал по-нататъшни преговори, ако студентката нямала намерение да го допусне доброволно в постелята си. За ужас на дамата перверзният господин допълнил, че има и нещо като неписана клауза в договора. От квартирантката се очаква да му се предлага с охота през цялото време, докато тече наемът.

Не е ясно дали заплащането в натура е трябвало да става според изготвен от хазяина график, защото шокираната жена решила да не продължава да си губи времето с мръсника и директно отнесла случая до полицията.

Засега няма други дами, които да са докладвали за подобни случаи с изнудване и сексуално посегателство. Съседите на нахалника обаче твърдят, че има още жертви на сексуалните му мераци.

Случаят припомни скандална обява, която бе публикувана от американски студенти в края на миналата година. Младежите обявиха в Craiglist, че си търсят „атрактивна по-възрастна жена”, която да им готви срещу сексуслуги. Като възнаграждение за кулинарните умения младежите предлагат сексапилната домакиня да си избира един от тях и да го употребява сексуално по нейно усмотрение.

Кандидатките трябваше да са на възраст над 25 години, да умеят добре да готвят и да са способни да се насладят на „горещ секс” с група от 20-годишни мъже със стегнати тела. В скандалната обява студентите посочваха, че се надяват зрялата дама да може да ги посещава поне няколко пъти седмично, като часовете пред печката ще бъдат компенсирани подобаващо със забавления в спалнята.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
5374 2

Коментари 2

Добави коментар
bezplatni bitkoin

2014.01.22 | 22:34

2
http://freebitco.in/?r=203905
уи на дяда

2014.01.22 | 21:04

1
уи на дядаааа...........пътпъдъчето!

Добави коментар

Водещи новини