Елизабет II се простуди

  • 23 декември 2012 19:45

  • 963
  • 1
Елизабет II се простуди
©

Кралицата на Великобритания Елизабет IIЕлизабет IIЕлизабет II (на английски: Elizabeth II), пълно име Елизабет Александра Мери (Elizabeth Alexandra Mary) е кралица и пропусна днес традиционната църковна служба, предаде АФП.

Държавният глава посещава всяка неделя храма "Света Мария Магдалена", когато е в резиденцията си Сандрингъм в графство Норфолк по време на коледните празници. Кралицата се е простудила и иска да се оправи до Рождество, затова не е отишла на службата. Предполага се, че още другата седмица тя ще се върне към обичайния си график. 91-годишният й съпруг принц Филип посети църквата заедно с други членове на семейството. Кралското семейство по традиция прекарва новогодишните празници в Сандрингъм, но тази година няколко от членовете му ще отсъстват.

Принц Уилям и бременната му съпруга Кейт предпочетоха да бъдат при нейните родителите, а принц Хари е в момента на военна мисия в Афганистан. Миналата година семейството прекара Коледа без принц Филип, който бе опериран по спешност от запушена коронарна артерия.

Последвайте канала на

БТА
963 1

Коментари 1

Добави коментар
gose

2012.12.24 | 01:41

1
Нема да я мислим гущер е, ще и мине

Добави коментар

Водещи новини