120 българи са блокирани на летището в Дубай

  • 18 април 2024 13:06

  • 580
  • 0
120 българи са блокирани на летището в Дубай
© Novini.bg/ Canva

120 българи са блокирани на летището в Дубай, съобщиха за bTV от Министерството на външните работи. Причината са обилните валежи.

Групата е трябвало да излети за България с редовния полет на FlyDubai в 09:40 часа сутринта, но той е бил отменен. Не е излетял,  съгласно одобрения полетен план и организирания чартърен полет, заради неизпълнен норматив за почивка на екипажа

Очаква се сънародниците ни да излетят обратно за България в 14 часа местно време.

Летището в Дубай все още не е възстановило работа след проливните дъждове

Лошото време предизвика транспортен хаос и наводнения в Дубай. В емирството не са падали такива дъждове от 1949 г.

Шеф готвачът Силвена Роу пристига вчера в ОАЕ. Тя каца на международното летище в Дубай от Лондон и коментира ситуацията там през вайбър в ефира на "Тази сутрин".

„Моят полет беше единственият, защото всички други бяха канселирани. Закъснението беше от 6, чака се, не знаех какво да очаквам. Цялото летище обаче беше напълно сухо, на места имаше пясък. Бавно и спокойно очакват да започнат отново бизнеса си", каза Силвена Роу.

"Няма начин тази кошмарна буря, която засегна целия район, да е от засяване на облаци. Това е абсолютен знак на климатична промяна. Те много бързо се справиха, изчистиха, оправено е, уредено е добре", коментира Роу.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
580 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини