Бенямин Нетаняху: Ще изкореним Хамас

  • 17 април 2024 17:54

  • 641
  • 5
Бенямин Нетаняху: Ще изкореним Хамас
© Getty images (архив)

"Палестинските терористи от Хамас искаха да ни изкоренят. Те не успяха. Ние ще ги изкореним", това заяви израелският премиер Бенямин НетаняхуБенямин НетаняхуБенямин Нетаняху е роден на 21 октомври 1949 г. в Тел Авив, Израел. Той е израелски политик и, цитиран от медията от родината си нюзру.

Всичко по темата:
Войната на Израел с Иран и Хамас 1981

Днес министър-председателят на Еврейската държава проведе заседание на оглавяваното от него правителство.

"Преди малко проведох срещи с външните министри на Великобритания Дейвид КамерънДейвид КамерънДейвид Камерън - политик и премиер на Великобритания от 2010 до 2016 г. Роден в Лондон на 9 октомври 1966 г. и на Германия – Аналена Берборк. В скоро време ще разговарям и с други световни лидери", каза той преди съвещанието.

Дейвид Камерън: Израел очевидно е решил да отговори на Иран за атаката

"Аз съм благодарен на нашите приятели, които оказват всестранна подкрепа и помощ на страната ни. В същото време искам да подчертая следното:  Ние ще взимаме самостоятелни решения и няма да се поддаваме на външен натиск. Нашите решения ще се ръководят единствено и само от националните интереси на Държавата Израел. Ние ще направим всичко необходимо, за да защитим нашата страна!", категоричен бе премиерът на Еврейската държава.

"След заседанието Нетаняху обяви, че кабинетът е приел "План за възраждане". Предвижда се в продължение на години от държавния бюджет да бъде отпусната сума в еквивалента на приблизително 5 милиарда щатски долара", добави медията.

"Ние ще инвестираме в инфраструктура, в жилища, образование, здравеопазване, заетост и други сфери. Нашата цел е да възродим и да дадем нов живот на селищата край ивицата Газа (палестинския анклав на брега на Средиземно море), пострадали вследствие на атаката от 7 октомври", каза още Нетаняху.

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
641 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2024.04.17 | 22:06

5
Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контpoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим.====> use.my/sman

2024.04.17 | 19:19

4
Садисти които се опитаха да убият нашия Господ Исус Христос по изключитено садистичен начин .. но не им се отдаде !
тошо бай

2024.04.17 | 18:36

3
След това и ти ще бъдеш изкоренен. Мърши

2024.04.17 | 18:14

2
glupav cifut hamas e ideia i tia ne moje da se unishtoji no vij ti kato licnost mojesh i shte badesh unishtojen
Да

2024.04.17 | 18:13

1
Няма държава Израел.Свобода за Палестина

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини