Иран съобщи, че е превзел кораба "Еърис" заради "нарушение на морските закони"

  • 15 април 2024 12:42

  • 774
  • 2
Иран съобщи, че е превзел кораба "Еърис" заради "нарушение на морските закони"
© pixabay

Корабът „Ем Ес Си Еърис“ (MSC Aries), плаващ под португалски флаг, е бил превзет от Иран на 13 април заради „нарушение на морските закони“, каза днес говорителят на иранското министерство на външните работи Насер Канани, цитиран от Ройтерс.

Всичко по темата:
Войната на Израел с Иран и Хамас 2246

Той подчерта, че няма съмнение, че плавателният съд е свързан с Израел.

"Иран се стреми да създаде безопасна среда за корабоплаване в Ормузкия проток и Персийския залив. Плавателният съд беше отклонен в териториалните води на Иран в резултат на нарушаване на морските закони и неотговаряне на съобщенията, отправени от иранските власти", отбеляза Канани.

Летищата в Иран възобновиха дейността си

Последвайте канала на

Калина Христова
774 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.05.25 | 07:35

2
❤️ Г­­­о­­р­­е­­щ­­и­­­ ­­­м­­о­­­м­­и­­­ч­е­т­­­а­­­ ­в­и­­­ ­­­о­­ч­­а­­­к­­в­­а­­т ­­­-­­­ X­­­1­­8­­.­F­U­­­N

2024.04.15 | 13:16

1
Иран без да се напъва просто пръсна от бой задните части на Израел . Това което показаха беше тотално превъзходство. Малко показно 2-3% от това, което могат. А евреите в момента са спекли от страх и командват слугите си да зададат тон за де ескалация! За да изглежда разумно да подвият опашка.. ХАХХАХАХАА Правят го ЗАЩОТО: 1. Няма как да отвърнат в същия мащаб 2. САЩ не иска да им върши мръсната работа 3. Не им стиска щото а са стъпили на криво ще има още.. 4. АКО има още. Ще се види още повече колко некадърни са и как куполите им са една пародия. Който разбрал разбрал ТОТАЛЕН РЕЗИЛ ЗА ИЗРАЕЛ!!! ХАХАХАХАХХАХАХАХАХА!!!

Добави коментар

Водещи новини