Иран за Израел: Крахът му е неизбежен!

  • 04 април 2024 13:17

  • 7625
  • 3
Иран за Израел: Крахът му е неизбежен!
© Getty images (архив)

"Крахът на Израел е неизбежен", това заяви върховният лидер на Иран аятоллах Али ХаменейАли ХаменейСеид Али Хосейни Хаменей е ирански духовник и настоящ върховен водач на Иран. Роден е на 19, предаде АП.

"Поражението на ционисткия режим (както Техеран нарича Еврейската държава) в ивицата Газа е неизбежно. Това ще доведе до краха на режима на окупаторите",  категоричен бе лидерът на Ислямската република.

Аятоллахът също каза: Тазгодишният Ден на Ал Кудс (мюсюлманското название на Йерусалим) няма да се отбележи само в мюсюлманските държави. Той ще се превърне в масова протестна акция срещу ционистите по целия свят!

Денят на Ал Кудс се отбелязва в Иран  в последния петък на свещения за мюсюлманите месец рамазан (тази година на 5 април). Денят е провъзгласен за ден на солидарност с палестинците от първия лидер на Ислямската република аятоллах Рухолла Хомейни през 1979 г.

Изказването на Хаменеи бе направено няколко дни след като на 1 април при въздушен удар срещу дипломатическата мисия на Техеран в сирийската столица Дамаск загинаха седем високопоставени офицери от Корпуса на стражите на Ислямската революция (КСИР).

Както вече екипът на novini.bg писа, вчера медии от Еврейската държава изразиха предположения, че Иран може да удари Израел до дни.

Медия: Иран удря Израел до дни?

 

 

 

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
7625 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.04.04 | 16:56

2
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим-----> do.my/bmaca
Бай вую

2024.04.08 | 07:31

3
Само майка ти го знае
Емѝ...Ибана съм-МЍРОСЛАВ БЛАЖЕВ-АТИЛА

2024.04.04 | 13:38

1
Елеkmра, баба гицка, Хан Крум, Гочо Булгара,Наде,жда Дойчева,Много грозен циганин76,ШИБАМ ЧЕРВЕНИ СФФФИНЕ,Nazi SS, Ukraina 55,Просто човек , Литекс- София, рашка говняшка,п.у.т.к.и.н к.а.п.у.т ...това СЪМ АЗ ПОБЪРКАНИЯ ИБАН ШИЗОФРЕНИК от ЛОВЕШКИЯ ЗАТВОР...

Добави коментар

Водещи новини